פילה אמנון בפסטו
מצרכים
6 פילטים אמנון טריים ללא עצמות
4 כפות רוטב פסטו
לרוטב פסטו
1 צרור פטרוזליה
8 שיני שום
11/2 כוסות צנוברים או קשיו לא קלוי
11/2 כוסות שמן זית
מלח ופלפל שחור גרוס טרי
אופן ההכנה
הכנת הפסטו
את מצרכי הפסטו שמים במעבד מזון וטוחנים למחית חלקה
הכנת הדג
אל קערה מעבירים 4 כפות רוטב פסטו ואת הפילטים של הדג ומערבבים היטב
טועמים ומתקנים תיבול
משהים כשעה במקרר
מחממים תנור לחום של 200 מעלות ומניחים את הדגים בתבנית מרופדת בניר אפיה ואופים כ 40 ד' או עד להשחמה