מחאה "חריפה" • תבלין 'אש הדרקון' הגיע לישראל

    אש הדרקון הוא צמח רב שנתי, כך שניתן לגדלו ולאכול מעליו הטריים ברציפות למשך שנים רבות
    דוד לזר No Comments on מחאה "חריפה" • תבלין 'אש הדרקון' הגיע לישראל

    'הסחוג של המזרח התיכון' – כך מכונה תבלין חריף במיוחד שהחל להיות משווק בישראל • לפני שתטעמו, קבלו את כל הפרטים שיכינו את החך שלכם לטעמו של הצמח הבלתי מוכר

    אש הדרקון הוא צמח רב שנתי, כך שניתן לגדלו ולאכול מעליו הטריים ברציפות למשך שנים רבות

    התכניות האחרונות

    ארכיון תוכניות

    פוסטים אחרונים

    תגיות

    המטבח הישראלי מתחדש בצמח תיבול חדש: ארכובית "אש הדרקון" – הסחוג של המזרח הרחוק. עליו הסגולים הם בעלי טעם חריף שמוסיף טעם רענן בצורתם הטריה בכריכים וסלטים או לאחר חימום בתבשילים ואפיה.

    הצמח הובא והותאם לגידול בארץ על ידי משתלות חישתיל, יצרני צמחי תבלין ונוי. אש הדרקון הוא צמח רב שנתי, כך שניתן לגדלו ולאכול מעליו הטריים ברציפות למשך שנים רבות. הוא עמיד גם לתנאי קור ולכן יגדל היטב גם בגינות ועציצים באזורים ההרריים.

    העלווה הסגולה והפריחה הורודה הקטנה יכולים לשמש לעיצוב הבית והגן כתוספת השוברת את רצף הצבע של העלים הירוקים.

    ארכובית אש הדרקון מצטרפת לחידושים נוספים במטבח ביניהם כוסברה וויאטנמית שהגיעה אף היא לאחרונה לארץ מהמזרח הרחוק ואשר טעמה חזק יותר מהכוסברה המוכרת בארץ. צמחי התבלין מכילים מרכיבים תזונתיים רבים כולל ברזל, בטא קרוטן, ויטמין E, חומצה פולית, חומצה אסקורבית, סידן וחלבון.



    0 תגובות