יקבי ברקן חושפים בציר חדש לסדרת היוקרה Altitude, בציר 2012

    שנת הבציר 2012 התחילה בחורף קר וגשום שהוביל להתעוררות אחידה וטובה של הפקעים ולצמיחה הדרגתית ומאוזנת והמשיכה לתקופת אביב וקיץ מעט חמים מן הממוצע
    שלום בידרמן No Comments on יקבי ברקן חושפים בציר חדש לסדרת היוקרה Altitude, בציר 2012

    סדרת Altitude היוקרתית, מהווה נדבך מרכזי באתגר של 'יקבי ברקן' לחקור ולבטא את הטרואר הישראלי • הסדרה מעניקה אפשרות ייחודית להשוואה בין שלושה יינות קברנה סוביניון מאותה שנת בציר

    שנת הבציר 2012 התחילה בחורף קר וגשום שהוביל להתעוררות אחידה וטובה של הפקעים ולצמיחה הדרגתית ומאוזנת והמשיכה לתקופת אביב וקיץ מעט חמים מן הממוצע
    22:48
    16.04.24
    פנחס בינדר No Comments on הרב נויגרשל במסר מיוחד על הלילה הניסי במוצאי שבת

    התכניות האחרונות

    ארכיון תוכניות

    פוסטים אחרונים

    תגיות

    'יקבי ברקן', חושפים בציר חדש לסדרת היוקרה Altitude, בציר 2012 ומשיקים יין חדש בסדרה: Altitude +770 Cabernet Franc, 2012

    ל – Altitude + 770 Cabernet Franc, 2012 ארומות עוצמתיות של פירות אדומים ושחורים כגון שזיפים, תותים ותפוחים, משולבות בנגיעות עשבוניות רעננות של קורנית ואורגנו. בפה מורגשים טעמי פרי רעננים כגון תפוחים, תותי שדה ואף אפרסקים. האופי הפירותי נתמך בארומות של עץ אלון איכותי קלוי, נגיעות שוקולד ווניל. מבנה הטאנינים מורגש בכל חלל הפה ומקנה ליין גוף מלא, מבנה מעוגל וסיומת ארוכה, ארומתית ועשבונית, האופיינית לזן מעניין זה. גוון היין אדום-בריק.

    סדרת Altitude היוקרתית, מהווה נדבך מרכזי באתגר של 'יקבי ברקן' לחקור ולבטא את הטרואר הישראלי. הסדרה מעניקה אפשרות ייחודית להשוואה בין שלושה יינות קברנה סוביניון מאותה שנת בציר, שעברו תהליכי הכנה ויישון זהים ונבצרו משלושה כרמים בגבהים שונים. גובה הכרם בו גדלים הענבים הוא מהגורמים המשפיעים ביותר על אופי היין והוא מאפשר הצצה להבדלים בין היינות שכל טרואר מייצר. בסדרה שלושה יינות הנקראים על שם גובה הכרם שבו גדלו הענבים מכרמי העילית של היקב.

    שנת הבציר 2012 התחילה בחורף קר וגשום שהוביל להתעוררות אחידה וטובה של הפקעים ולצמיחה הדרגתית ומאוזנת והמשיכה לתקופת אביב וקיץ מעט חמים מן הממוצע, אך עם הפרשי טמפרטורות גדולים בין היום ללילה לאורך הבציר, אשר אפשרו המשך הבשלה אחידה של הפרי ושליטה במועדי הבציר למרות חגי ישראל אשר הגיעו לאורך כל חודש ספטמבר העמוס. כל אלה הובילו להתפתחות יינות בעלי גוף מלא ומרשים ומבנה טוב, אשר מתאפיינים בטעמים עשירים ומרוכזים, וארומות מורכבות ואינטנסיביות.



    0 תגובות