חמש דרכים להכין את אותו עוף • טעים במיוחד

    חותכים את דפי הפילו בגודל של 10 ס"מ על 10 ס"מ כ 4 שכבות לכל מנה בין שכבה לשכבה מרססים או מברישים בשמן במרכז העלה מניחים כף מלית קושרים לשק ומניחים בתבנית מרופדת בנייר אפיה מברישים את שקיקי הפילו בביצה טרופה ומפזרים שומשומים אופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות עד להשחמה
    מירי זורגר No Comments on חמש דרכים להכין את אותו עוף • טעים במיוחד

    עוף בתבשיל עגבניות • עלי פילו במלית • עוף מוקפץ • כרעיים אפויות • שוקיים עוף ברוטב ברביקיו • שוקיים עוף בפירורים • עוף בתבשיל עגבניות • מתכונים פשוטים להכנה שתמיד יוצאים טוב

    חותכים את דפי הפילו בגודל של 10 ס"מ על 10 ס"מ כ 4 שכבות לכל מנה בין שכבה לשכבה מרססים או מברישים בשמן במרכז העלה מניחים כף מלית קושרים לשק ומניחים בתבנית מרופדת בנייר אפיה מברישים את שקיקי הפילו בביצה טרופה ומפזרים שומשומים אופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות עד להשחמה
    22:01
    28.03.24
    המהדורה המרכזית No Comments on השרה מירי רגב: "לא מאמינה שהחרדים יפרשו מהממשלה"

    התכניות האחרונות

    ארכיון תוכניות

    פוסטים אחרונים

    תגיות

    עוף בתבשיל עגבניות

    מצרכים

    12 חלקי עוף

    מלח גס

    פלפל שחור  גרוס טרי

    לציפוי

    קמח

    לרוטב

    1 בצל גדול

    4 שיני  שום

    1 גמבה גדולה

    1 מיכל עגבניות חתוכות

    1 כוס ציר עוף

    1 כפית אורגנו

    אופן ההכנה

    את חלקי העוף מתבלים במלח פלפל משני הצדדים, טובלים את חלקי העוף בקמח ., מחממים שמן במחבת ומטגנים את חלקי העוף עד להשחמה, בסיר שטוח סוטאז' מטגנים בצל עד להשחמה, מוסיפים שום ומטגנים דקה נוספת, מוסיפים פלפל אדום ומטגנים קלות, מוסיפים את קופסת העגבניות ואת הציר עוף, מתבלים ומביאים לרתיחה, מניחים מעל את חלקי העוף ומכסים מבשלים חצי שעה ומגישים

    שוקיים עוף בפירורים

    מצרכים

    12 שוקיים חלוטים ונקיים

    לציפוי

    2 ביצים

    2 כפות רוטב פסטו פטרוזליה

    מלח

    פלפל שחור גרוס טרי

    1 כוס קמח

    2 כוסות פירורי לחם

    אופן ההכנה

    מכינים את מסת הביצים

    טורפים את המצרכים למסה אחידה

    הרכבת המנה

    מעל גבי נייר אפיה מנפים את הקמח, את הפירורים שמים בנייר אחר, טובלים את השוקיים בקמח לאחר מכן בביצה ואז בפירורים ומניחים על נייר אפיה נוסף, מחממים שמן לטיגון חצי עמוק ומטגנים את השוקיים עד להשחמה, לאחר מכן מכינים את השוקיים לאפיה בתנור שחומם מראש ל 200 מעלות ואופים 20 ד' נוספות

    שוקיים עוף ברוטב ברביקיו

    מצרכים

    6 שוקיים

    לרוטב ברביקיו

    1/2 כוס קטשופ

    1 כפית מלח

    1/2 כפית פלפל שחור גרוס טרי

    2 שיני שום כתושות

    1 כפית פפריקה מתוקה

    1 כפית גריל עוף

    2 כפות רוטב טריאקי

    2 כפות רוטב סויה

    1/2 כוס שומשום

    1/2 כוס שמן

    אופן ההכנה

    מערבבים היטב את מצרכי הרוטב טועמים ומתקנים תיבול, מכניסים אל הקערה את השוקיים ומערבבים היטב, מניחים במקרר מכוסה לשעה, אופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות שעה וחצי ואז מסירים את הכיסוי ואופים 10 ד' נוספות

    כרעיים אפויות

    מצרכים

    6 כרעיים

    למרינדת האפיה

    1/2 כוס שמן

    1 כפית פפריקה מתוקה

    1 כפית פפריקה מעושנת

    1 כפית גריל עוף

    1 כפית מלח

    1/2 כפית פלפל שחור

    2 שיני שום כתושות

    3 כפות רוטב סויה

    אופן ההכנה

    ערבבי את מצרכי המרינדה צפי את חלקי העוף והניחי בתבנית אפיה כסי בנייר כסף, קררי שעתים ואפי בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות  שעה וחצי הסירי את הכיסוי ואפי 10 ד' נוספות או עד להשחמה

    עלי פילו במלית עוף מוקפץ

    מצרכים

    כ 10 דפי פילו

    להברשה

    תרסיס שמן או שמן

    למלית

    6 פרגית -כרעיים מפלטות ללא עור ועצמות חתוכות לקוביות קטנות

    3 בצלים קצוצים

    2 סלסילות פטריות קצוצות

    לתיבול

    1 כפית מלח

    1/2 כפית פלפל שחור

    1 כפית פפריקה מתוקה

    1/2 כפית גריל עוף

    לציפוי

    ביצה טרופה

    שומשומים בצבעים

    אופן ההכנה

    הכנת המלית

    מחממים שמן במחבת ומתחילים לטגן את הבצלים עד להשחמה קלה מוסיפים את הפטריות ומטגנים 4 דקות או עד להשחמה קלה, מוסיפים את העוף ומתבלים מטגנים את הכל יחד עד שהעוף מוכן, מניחים במסננת לסינון הנוזלים, מצננים,חותכים את דפי הפילו בגודל של 10 ס"מ על 10 ס"מ כ 4 שכבות לכל מנה בין שכבה לשכבה מרססים או מברישים בשמן במרכז העלה מניחים כף מלית קושרים לשק ומניחים בתבנית מרופדת בנייר אפיה מברישים את שקיקי הפילו בביצה טרופה ומפזרים שומשומים אופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות עד להשחמה

     

     

     

     



    0 תגובות