מלאו כיסי בשקדים: עוגיות מושלמות לחג

    מירי זורגר 4 Comment on מלאו כיסי בשקדים: עוגיות מושלמות לחג

    אין כמו עוגיות בפסח • תמיד כדאי לבחור את המתכון המנצח שניסיתם והצלחתם ולשכפל את ההצלחה • 3 מתכוני עוגיות מעולים • בתאבון

    עוגיות, פסח
    12:56
    28.03.24
    אשת חיל No Comments on הצטיידו בעט ודף: העוגות המיוחדות של מלכי אדלר

    התכניות האחרונות

    ארכיון תוכניות

    פוסטים אחרונים

    תגיות

    לחרוצות שהתנור שלהן כבר פתוח, הנה מספר מתכוני עוגיות מעולים, תכינו מראש כפול כי הילדים מחסלים את זה עוד לפני שזה יוצא מהתנור

    עוגיות שקדים בריאות

    מצרכים

    200 גר' שקדים פרוסים מולבנים

    1 כף סוכר דמררה

    1 כף סילאן

    1 חלבון מביצה מס 1

    1 כף טחינה גולמית

    אופן ההכנה

    מחממים תנור ל 130 מעלות

    מערבבים בקערה את כל המצרכים

    מרפדים תבנית תנור בניר אפיה ושמים תלוליות מהמסה ברווחים

    אופים עד להשחמה

    מצננים ושומרים בכלי אטום שבועים

    אפשר לגוון בפיצוחים נוספים ובחמוציות

    בלי טיפת קמח: עוגיות שקדים איטלקיות
    הן יפות, חגיגיות והכי חשוב – מהוות פתרון מצוין למי שמנסה להיגמל מקמח או רגיש לגלוטן. רוני ונציה מכינה עוגיות שקדים איטלקיות, פריכות מבחוץ ורכות מבפנים, פתרון מתוק ובלי קמח בכלל

    עוגיות שקדים איטלקיות

    המרכיבים (לכ-25 עוגיות):
    1 חלבון
    ‭1/8‬ כפית מלח‬
    ‭1/2‬ כפית דבש נוזלי‬
    1/2 1 כוסות (160 גרם) שקדים טחונים לאבקה
    כ-2/3 כוס (140 גרם) סוכר
    כ-1/2 כוס (70 גרם) אבקת סוכר מנופה

    לקישוט: כ-1/4 כוס (25 גרם) שקדים פרוסים

    עוגיות תחרה-כשר לפסח

    מרכיבים:
    200 גרם אבקת סוכר
    1/2 כוס קמח (70 גרם) או קמח שקדים (ראו הערה לעיל)
    200 גרם פרוסות שקדים מולבנים
    120 גרם חמאה מומסת פושרת—או שומן קוקוס
    1 כוס מיץ תפוזים (200 גרם)
    1 כפית קליפת תפוז מגורדת

    אופן הכנה:
    מערבבים את אבקת הסוכר עם הקמח. מוסיפים את מיץ התפוזים, החמאה, השקדים וקליפת התפוז. מערבבים היטב. מניחים במקרר בכלי סגור למשך כל הלילה.
    מכסים תבנית בנייר אפייה ועליו צובטים פיסות מהתערובת לכדי גבעות קטנות במרחק גדול (עשרה סנטימטרים) אחת מהשנייה. מרטיבים את הידיים במים ומשטחים את העוגיות קלות או בעזרת תחתית כוס משומנת. אופים בחום שחומם מראש לחום של 140 מעלות במשך כמה 25-30 דקות באפייה איטית וממושכת, עד שמתקבלות עוגיות שטוחות וזהובות.



    4 תגובות

    מיין תגובות
    1. 3

      רשום למעלה 3 מתכונים של עוגיון ויש רק אחת?!

    2. 2

      מירי נתנה השבוע מתכון של עוגיות שופולד עם קוקס ואבקת שקדים אין מתכון באתר אשמח אם תוכלו לשלוח לי או להכניס לאתר
      תודה

    3. 1

      מירי נתנה השבוע מתכון של עוגיות שוקולד עם אבקת שקדים וקוקוס אין מתכון באתר אשמח לקבלי
      תודה