- רדיו קול חי - -

עוגת פירורים ושוקולד טעימה אש

כשתכינו את העוגה הזו קחו בחשבון שמהר מאד לא יישאר כלום.

ושהאורחים אחר כך יבקשו מתכון (שיעיזו לא לבקש!!).

עוגת פירורים ושוקולד

מכינים קודם את הבצק.

לשוקולד:
ממיסים בסיר על אש נמוכה
100 גר שוקולד
1/2 כוס קקאו
1 כוס סוכר
1/2 כוס שמן
1/2 כוס מים
כשהכל נמס לכבות את האש ולהוסיף
1-2 כף יין מתוק
וכשמתקרר
3 ביצים

בקערה נפרדת! להכין את הבצק:
2 כוס קמח תפוח אדמה
3/4 כוס שמן
3/4 כוס סוכר
3/4 כוס שקדים טחונים
1 ביצה
לערבב היטב לשטוח
לשטוח על התבנית את הבצק 2/3 מעל זה את השוקולד המומס… ומעל 1/3 בצק מהמקפיא לגרד מעל השוקולד

העוגה טעימה מאד