מתכון מעולה לסלמון צרוב
רודריגז No Comments on מתכון מעולה לסלמון צרובסלמון מושלם וכמו תמיד, לא קשה להכנה
התכניות האחרונות
- מרץ 2024
- פברואר 2024
- ינואר 2024
- דצמבר 2023
- נובמבר 2023
- אוקטובר 2023
- ספטמבר 2023
- אוגוסט 2023
- יולי 2023
- יוני 2023
- מאי 2023
- אפריל 2023
- מרץ 2023
- פברואר 2023
- ינואר 2023
- דצמבר 2022
- נובמבר 2022
- אוקטובר 2022
- ספטמבר 2022
- אוגוסט 2022
- יולי 2022
- יוני 2022
- מאי 2022
- אפריל 2022
- מרץ 2022
- פברואר 2022
- ינואר 2022
- דצמבר 2021
- נובמבר 2021
- אוקטובר 2021
- ספטמבר 2021
- אוגוסט 2021
- יולי 2021
- יוני 2021
- מאי 2021
- אפריל 2021
- מרץ 2021
- פברואר 2021
- ינואר 2021
- דצמבר 2020
- נובמבר 2020
- אוקטובר 2020
- ספטמבר 2020
- אוגוסט 2020
- יולי 2020
- יוני 2020
- מאי 2020
- אפריל 2020
- מרץ 2020
- פברואר 2020
- ינואר 2020
- דצמבר 2019
- נובמבר 2019
- אוקטובר 2019
- ספטמבר 2019
- אוגוסט 2019
- יולי 2019
- יוני 2019
- מאי 2019
- אפריל 2019
- מרץ 2019
- פברואר 2019
- ינואר 2019
- דצמבר 2018
- נובמבר 2018
- אוקטובר 2018
- ספטמבר 2018
- אוגוסט 2018
- יולי 2018
- יוני 2018
- מאי 2018
- אפריל 2018
- מרץ 2018
- פברואר 2018
- ינואר 2018
- דצמבר 2017
- נובמבר 2017
- אוקטובר 2017
- ספטמבר 2017
- אוגוסט 2017
- יולי 2017
- יוני 2017
- מאי 2017
- אפריל 2017
- מרץ 2017
- פברואר 2017
- ינואר 2017
- דצמבר 2016
- נובמבר 2016
- אוקטובר 2016
- ספטמבר 2016
- אוגוסט 2016
- יולי 2016
- יוני 2016
- מאי 2016
- אפריל 2016
- מרץ 2016
- פברואר 2016
- ינואר 2016
- דצמבר 2015
- נובמבר 2015
- אוקטובר 2015
- ספטמבר 2015
- אוגוסט 2015
- יולי 2015
- יוני 2015
- מאי 2015
- אפריל 2015
- מרץ 2015
- פברואר 2015
- ינואר 2015
- דצמבר 2014
- נובמבר 2014
- אוקטובר 2014
- ספטמבר 2014
- אוגוסט 2014
- יולי 2014
- יוני 2014
- מאי 2014
- אפריל 2014
- מרץ 2014
- פברואר 2014
- ינואר 2014
- דצמבר 2013
- נובמבר 2013
- אוקטובר 2013
- ספטמבר 2013
- אוגוסט 2013
- יולי 2013
- יוני 2013
- מאי 2013
- אפריל 2013
- מרץ 2013
- פברואר 2013
- ינואר 2013
- דצמבר 2012
- נובמבר 2012
- אוקטובר 2012
- ספטמבר 2012
- אוגוסט 2012
- יולי 2012
- יוני 2012
- מאי 2012
- אפריל 2012
- מרץ 2012
- פברואר 2012
- ינואר 2012
- דצמבר 2011
- נובמבר 2011
- אוקטובר 2011
- ספטמבר 2011
- ינואר 2011
ארכיון תוכניות
פוסטים אחרונים
- תעלומה: מי פרץ לדף הבית של להיטי אברהם פריד?
- "את שונאת את החרדים?": כך הגיבה היועמ"שית
- "הקב"ה בחר לניסיון הזה את האנשים הכי מיוחדים שלו"
- פיקוד העורף מחדד הנחיות: כך תיערכו להפסקת חשמל
- צמרת עולמות הרפואה והטכנולוגיה השתתפו בוועידת 'למענכם'
תגיות
סדנת אוכל במסעדת רודריגז הולידה מתכון מצוין שמתאים בדיוק לימים הללו.
המרכיבים ל8 מנות:
2 ק״ג פילה סלמון טרי (טרי!!! בלי קיצורי דרך)
2 סלסלאות פטריות שמפיניון
חצי ק״ג שרי בצבעים מיוחד
2 כפות שום טרי פרוס
1 חבילה בזיליקום מחבת מונע הדבקות (טפלון)
מלח פלפל כף ג׳ינג׳ר טרי קצוץ דק
שמן זית
יין לבן
2 לימונים טריים
בצל ירוק
אופן ההכנה:
מחממים את המחבת היטב על אש גבוהה. חותכים את פילה הסלמון למנות בגודל שני אצבעות. בוזקים מעט שמן זית על המחבת ומניחים את כל מנות הסלמון על הצד של העור.
מפזרים מעט מלח פלפל על הבשר של הדג צורבים למשך שלוש דקות על הצד של העור ולאחר מכן דקה על כל צד של הבשר של הדג.
מוציאים את הדגים הצידה מוסיפים מעט שמן זית לאותה מחבת מקפיצים בה את הפטריות והעגבניות החתוכות עם השום והג׳ינג׳ר מוסיפים מעט יין לבן מקפיצים מוסיפים מלח פלפל מיץ לימון ואת עלי הבזיליקום.
הרכבת המנה:
מניחים את הפטריות המוקפצות בתחתית הצלחת מעל מניחים את פילה הסלמון על הצד של הבשר בצד מניחים פלח לימון ומעט בצל ירוק
מלא את פרטיך
האימייל לא יוצג באתר.