הטיפ שישדרג כל מנה בשרית

    עפר גדנקן No Comments on הטיפ שישדרג כל מנה בשרית

    התכניות האחרונות

    ארכיון תוכניות

    פוסטים אחרונים

    תגיות

    עונת השמחות בעיצומה השף אלי מנחם ממסעדת רודריגז ממתיק לנו את ההכנות, בעזרת קצת דבש עם בשר והרי לכם שמחה אמיתית.

    הוספה של כפית שתיים דבש לרוטב פפריקה תחזק את הטעם בבישול בשר

    כשנצפה צלי בשר או עוף בדבש, ניקח בחשבון שישחים יותר מהר, ולכן, אם ניתן נוסיף את הדבש לרוטב בשלב האחרון של הצלייה בתנור. שווה להדגיש את הטעם בדבש במרינדות שונות, ובעיקר באלו המכילות גם חומץ או מיץ לימון השחמה בדבש אינה חיסרון במיוחד כשמדובר בזמן צליה קצר כמו למשל עוף בתנור. אבל גם בתבשילי קדירה כמו בחמין של שבת נשתמש בכף דבש על מנת להשיג את הגוון החום הענברי שמפיץ ניחוח נפלא.

    רק בשמחות!



    0 תגובות