מעדן קפוצ'ינו חלבי: שוקולד רוזמרי של שמרלינג במילוי פרלין משובח בטעם קפוצ'ינו
עפר גדנקן No Comments on מעדן קפוצ'ינו חלבי: שוקולד רוזמרי של שמרלינג במילוי פרלין משובח בטעם קפוצ'ינוהתכניות האחרונות
- אפריל 2024
- מרץ 2024
- פברואר 2024
- ינואר 2024
- דצמבר 2023
- נובמבר 2023
- אוקטובר 2023
- ספטמבר 2023
- אוגוסט 2023
- יולי 2023
- יוני 2023
- מאי 2023
- אפריל 2023
- מרץ 2023
- פברואר 2023
- ינואר 2023
- דצמבר 2022
- נובמבר 2022
- אוקטובר 2022
- ספטמבר 2022
- אוגוסט 2022
- יולי 2022
- יוני 2022
- מאי 2022
- אפריל 2022
- מרץ 2022
- פברואר 2022
- ינואר 2022
- דצמבר 2021
- נובמבר 2021
- אוקטובר 2021
- ספטמבר 2021
- אוגוסט 2021
- יולי 2021
- יוני 2021
- מאי 2021
- אפריל 2021
- מרץ 2021
- פברואר 2021
- ינואר 2021
- דצמבר 2020
- נובמבר 2020
- אוקטובר 2020
- ספטמבר 2020
- אוגוסט 2020
- יולי 2020
- יוני 2020
- מאי 2020
- אפריל 2020
- מרץ 2020
- פברואר 2020
- ינואר 2020
- דצמבר 2019
- נובמבר 2019
- אוקטובר 2019
- ספטמבר 2019
- אוגוסט 2019
- יולי 2019
- יוני 2019
- מאי 2019
- אפריל 2019
- מרץ 2019
- פברואר 2019
- ינואר 2019
- דצמבר 2018
- נובמבר 2018
- אוקטובר 2018
- ספטמבר 2018
- אוגוסט 2018
- יולי 2018
- יוני 2018
- מאי 2018
- אפריל 2018
- מרץ 2018
- פברואר 2018
- ינואר 2018
- דצמבר 2017
- נובמבר 2017
- אוקטובר 2017
- ספטמבר 2017
- אוגוסט 2017
- יולי 2017
- יוני 2017
- מאי 2017
- אפריל 2017
- מרץ 2017
- פברואר 2017
- ינואר 2017
- דצמבר 2016
- נובמבר 2016
- אוקטובר 2016
- ספטמבר 2016
- אוגוסט 2016
- יולי 2016
- יוני 2016
- מאי 2016
- אפריל 2016
- מרץ 2016
- פברואר 2016
- ינואר 2016
- דצמבר 2015
- נובמבר 2015
- אוקטובר 2015
- ספטמבר 2015
- אוגוסט 2015
- יולי 2015
- יוני 2015
- מאי 2015
- אפריל 2015
- מרץ 2015
- פברואר 2015
- ינואר 2015
- דצמבר 2014
- נובמבר 2014
- אוקטובר 2014
- ספטמבר 2014
- אוגוסט 2014
- יולי 2014
- יוני 2014
- מאי 2014
- אפריל 2014
- מרץ 2014
- פברואר 2014
- ינואר 2014
- דצמבר 2013
- נובמבר 2013
- אוקטובר 2013
- ספטמבר 2013
- אוגוסט 2013
- יולי 2013
- יוני 2013
- מאי 2013
- אפריל 2013
- מרץ 2013
- פברואר 2013
- ינואר 2013
- דצמבר 2012
- נובמבר 2012
- אוקטובר 2012
- ספטמבר 2012
- אוגוסט 2012
- יולי 2012
- יוני 2012
- מאי 2012
- אפריל 2012
- מרץ 2012
- פברואר 2012
- ינואר 2012
- דצמבר 2011
- נובמבר 2011
- אוקטובר 2011
- ספטמבר 2011
- ינואר 2011
ארכיון תוכניות
פוסטים אחרונים
- הלכה למעשה: מרן הגאב"ד הגר"מ גרוס בדרשת שבת הגדול | צפו
- "בשבילם הספרדים כמו אוויר": הרב אברהם יוסף תוקף את הבד"צים
- חג הפסח: עניין של תודעה
- דיווחים זרים: ישראל תקפה שורת מטרות באיראן | מתעדכן
- כשאנטישמים מחזירים בתשובה | פרשת מצורע
תגיות
קפוצ'ינו היא מילה באיטלקית שמשמעותה היא קפה הפוך. הכוונה היא לקפה המורכב מ1/3 קפה, 1/3 חלב חם ו-1/3 קצף, שמוכנסים לכוס בסדר 'הפוך' מהמקובל: קודם מוזגים את החלב והקצף, ולאחר מכן מוסיפים בעדינות את האספרסו- הקפה המרוכז. לרוב, מתקבל משקה ב-3 שכבות של צבע שמכוסה בחלב המוקצף והמפנק, אותו מכינים במכונת אספרסו מיוחדת. חובבי הקפוצ'ינו ידעו לספר על טעם ומרקם נפלאים ועל ארומה מיוחדת שאין בשום קפה אחר.
שמרלינג'ס מציעה לחובבי הקפוצ'ינו בפרט והקפה בכלל, ליהנות משוקולד שווייצרי חלב מסדרת הרוזמרי, במילוי פרלין מענג בטעם קאפוצ'ינו. מדובר בשוקולד חלומי מלא ארומה וניחוחות קפה ובעל טעם אנין ומשובח. נסו אותו לצד כוס קפה או לבד בפני עצמו, ותתמלאו באנרגיה מתוקה!
כל השוקולדים של שמרלינג מיוצרים בשוייץ והם בכשרות המהודרת של בד"צ ציריך. ניתן להשיג ברשתות השיווק ובחנויות המובחרות.
מלא את פרטיך
האימייל לא יוצג באתר.