כשטעם ואיכות שולטים
עפר גדנקן No Comments on כשטעם ואיכות שולטיםהתכניות האחרונות
- אפריל 2024
- מרץ 2024
- פברואר 2024
- ינואר 2024
- דצמבר 2023
- נובמבר 2023
- אוקטובר 2023
- ספטמבר 2023
- אוגוסט 2023
- יולי 2023
- יוני 2023
- מאי 2023
- אפריל 2023
- מרץ 2023
- פברואר 2023
- ינואר 2023
- דצמבר 2022
- נובמבר 2022
- אוקטובר 2022
- ספטמבר 2022
- אוגוסט 2022
- יולי 2022
- יוני 2022
- מאי 2022
- אפריל 2022
- מרץ 2022
- פברואר 2022
- ינואר 2022
- דצמבר 2021
- נובמבר 2021
- אוקטובר 2021
- ספטמבר 2021
- אוגוסט 2021
- יולי 2021
- יוני 2021
- מאי 2021
- אפריל 2021
- מרץ 2021
- פברואר 2021
- ינואר 2021
- דצמבר 2020
- נובמבר 2020
- אוקטובר 2020
- ספטמבר 2020
- אוגוסט 2020
- יולי 2020
- יוני 2020
- מאי 2020
- אפריל 2020
- מרץ 2020
- פברואר 2020
- ינואר 2020
- דצמבר 2019
- נובמבר 2019
- אוקטובר 2019
- ספטמבר 2019
- אוגוסט 2019
- יולי 2019
- יוני 2019
- מאי 2019
- אפריל 2019
- מרץ 2019
- פברואר 2019
- ינואר 2019
- דצמבר 2018
- נובמבר 2018
- אוקטובר 2018
- ספטמבר 2018
- אוגוסט 2018
- יולי 2018
- יוני 2018
- מאי 2018
- אפריל 2018
- מרץ 2018
- פברואר 2018
- ינואר 2018
- דצמבר 2017
- נובמבר 2017
- אוקטובר 2017
- ספטמבר 2017
- אוגוסט 2017
- יולי 2017
- יוני 2017
- מאי 2017
- אפריל 2017
- מרץ 2017
- פברואר 2017
- ינואר 2017
- דצמבר 2016
- נובמבר 2016
- אוקטובר 2016
- ספטמבר 2016
- אוגוסט 2016
- יולי 2016
- יוני 2016
- מאי 2016
- אפריל 2016
- מרץ 2016
- פברואר 2016
- ינואר 2016
- דצמבר 2015
- נובמבר 2015
- אוקטובר 2015
- ספטמבר 2015
- אוגוסט 2015
- יולי 2015
- יוני 2015
- מאי 2015
- אפריל 2015
- מרץ 2015
- פברואר 2015
- ינואר 2015
- דצמבר 2014
- נובמבר 2014
- אוקטובר 2014
- ספטמבר 2014
- אוגוסט 2014
- יולי 2014
- יוני 2014
- מאי 2014
- אפריל 2014
- מרץ 2014
- פברואר 2014
- ינואר 2014
- דצמבר 2013
- נובמבר 2013
- אוקטובר 2013
- ספטמבר 2013
- אוגוסט 2013
- יולי 2013
- יוני 2013
- מאי 2013
- אפריל 2013
- מרץ 2013
- פברואר 2013
- ינואר 2013
- דצמבר 2012
- נובמבר 2012
- אוקטובר 2012
- ספטמבר 2012
- אוגוסט 2012
- יולי 2012
- יוני 2012
- מאי 2012
- אפריל 2012
- מרץ 2012
- פברואר 2012
- ינואר 2012
- דצמבר 2011
- נובמבר 2011
- אוקטובר 2011
- ספטמבר 2011
- ינואר 2011
ארכיון תוכניות
פוסטים אחרונים
- איך נראה את ההצלחה בשגרת החיים
- הצטלם בחג? הביקורת המפתיעה שספג נתניהו – והמחיקה
- משלושה יוצאים שניים: הקלידנים בפרק חגיגי ומותח • צפו
- גל חום בחול המועד: הסימנים לפגיעות חום ודרכי המניעה
- הסנאט האמריקני אישר את חבילת הסיוע לישראל | מתעדכן
תגיות
שאלה ידועה היא מה עדיף על מה: איכות או כמות?
בשוקולדים של שמרלינג'ס תמצאו את האיכות הגבוהה ביותר, וכמובן שלא על חשבון שום פרט אחר. והטעם…אממ זה רק מי שכבר טעם יעיד! השוקולד הלבן נחשב מאז ומתמיד למוצר איכותי בעל טעם אנין ומשובח במיוחד, במתיקות שוויצרית מעודנת. שמרלינג'ס מגישה לכם אותו בסדרה הסולידית בטעמים מובחרים בעלי עומק ורבדים מפנקים…
בשבת בבוקר, רוגע, שלווה ואווירה נעימה, רק ציוצי הציפורים נשמעים ברקע וכוס הקפה מונחת על שולחן הזכוכית.בתוספת נימוחה של שוקולד שמרלינג שוויצרי לבן מעולה עם שברי שקדים, אין עוד עונג שבת שכזה!
בשמרלינג'ס מכינים לכם שוקולדים בתהליך הכנה שוויצרי מסורתי שמדגיש את ההבדל בין שוקולד לבן לשוקולד הכהה. השוקולד הלבן מיוצר מחמאת קקאו ומוצקי חלב , אך אינו מכיל מוצקי קקאו כך נשאר צבעו בהיר, וטעמו שונה.
אתם מוזמנים ליהנות ממגוון שוקולדים פרימיומיים משובחים של שמרלינג'ס, מהסדרה הסולידית או מסדרת הרוזמרי, וכמובן מחטיפי המינור הקסומים.
הרמוניה מופלאה ומשובחת של טעמים נימוחים וממכרים…
להשיג ברשתות השיווק ובחנויות המובחרות.
כל המוצרים בהשגחת בד"צ ציריך.
מלא את פרטיך
האימייל לא יוצג באתר.