שבועות לבן • מתכון לעוגת גבינה ותותים

שרה מזרחי 2 Comment on שבועות לבן • מתכון לעוגת גבינה ותותים
20:45
20.01.22
צבי טסלר No Comments on התגובות בעד ונגד המתווה במערכת החינוך: "לבצע בדיקות רוק יומיות"

התכניות האחרונות

ארכיון תוכניות מוקלטות

גם בפייסבוק

היום ברדיו

[daily-schedule schedule=1]

פוסטים אחרונים

תגיות

מצרכים:

  • 750 גר גבינה לבנה
  • כוס סוכר
  • כף קמח
  • 4 ביצים
  • שמנת חמוצה 15%
  • 5 כפות אינסטנט פודינג וניל

לציפוי

  • 2 שמנת מתוקה עם חצי כוס סוכר

אופן ההכנה

  1. מקציפים 4 חלבונים עם חצי כוס סוכר לקצף יציב
  2. בקערה נוספת מערבבים את שאר החומרים למסה אחידה
  3. מערבבים את קצף החלבונים עם תערובת הגבינה בתנועות עטיפה
  4. יוצקים לתבנית עגולה בקוטר 26
  5. אופים בתנור שחומם מראש ל-120 מעלות
  6. בעת האפיה מניחים כלי עם מים בתנור ליצירת סביבת אדים
  7. אופים את העוגה כשעה עד התייצבות ומכבים את התנור
  8. משאירים את דלת התנור פתוחה מעט ונותנים לעוגה לנוח כחצי שעה
  9. מוציאים ומצננים לגמרי
  10. מכינים קצפת יציבה מהשמנת מתוקה והסוכר ומורחים על העוגה
  11. שמים מעל תותים פרוסים או כל פרי העונה
  12. אופציה: המלצתי פירות יער עם מעט סוכר להרתיח נוצר מעין ריבה קלילה ולשים על העוגה או פסיפלורה שמוסיפה טעם מעט חמצמץ למתיקות העוגה


תגיות:

2 תגובות

מיין תגובות
  1. 1

    כף קמח?! זו לא טעות?!
    אשמח לתגובה מהירה.
    רוצה להכין עוד השבת.. תודה.