- רדיו קול חי - -

העוגה של שרה • עוגת גבינה טרופית בציפוי פסיפלורה

לתחתית:

למלית:

 

אופן ההכנה

  1. מכינים את התחתית: מערבבים פרורי עוגיות וחמאה מומסת ומהדקים בעזרת כף לתחתית של תבנית מרופדת בנייר אפייה
  2. שומרים במקפיא עד שמלית הגבינה מוכנה
  3. מכינים את מלית הגבינה מרכיבים ואופים: מחממים תנור ל-140 מעלות , מניחים בתחתית התנור תבנית עמוקה וממלאים אותה במים רותחים ליצירת אדים
  4. בקערה טורפים (בעדינות) גבינה וסוכר עד שהסוכר נמס לתערובת חלקה
  5. מוסיפים ביצים, קליפת תפוז נקטר מנגו וטורפים לתערובת חלקה
  6. מעבירים כוס מהבלילה לקערית, מוסיפים פנימה קורנפלור וקמח וטורפים היטב לתערובת חלקה ללא גושים
  7. מחזירים לקערה מוזגים את התערובת לתבנית משומנת בתרסיס שמן
  8. אופים כשעה וחצי
  9. מערבבים את מחית הפסיפלורה עם אבקת סוכר. מפזרים את אבקת הג'לטין עם המים וממתינים חצי דקה
  10. מחממים במיקרוגל 10 שניות לנוזל חלק (לא להרתיח)
  11. מוסיפים למחית הפסיפלורה ומערבבים היטב ויוצקים על העוגה
  12. מעבירים למקרר למשך הלילה לצינון והתייצבות