חצילים במילוי גבינות

    אסתי חדד Comments Off on חצילים במילוי גבינות
    12:46
    19.04.24
    אבי יעקב No Comments on הלכה למעשה: מרן הגאב"ד הגר"מ גרוס בדרשת שבת הגדול | צפו

    התכניות האחרונות

    ארכיון תוכניות

    פוסטים אחרונים

    תגיות

    מאת: שרה כהן

    המצרכים:
    2 חצילים

    מילוי :
    1 קוטג' תנובה 5% (250 גרם)
    150 גרם גבינה צהובה מגוררת תנובה

    רוטב:
    2 בצל קצוץ דק
    1 עגבניה גדולה מרוסקת בפומפייה
    2\1 כוס קטשופ
    מלח, פלפל, אורגנו
    מעט סוכר

    הוראות הכנה:
    חותכים את החצילים לאורכם פרוסת דקות.
    מטגנים החצילים בשמן וסופגים את שארית השמן.
    מערבבים את חומרי המילוי.
    מכינים את הרוטב: מטגנים את הבצל עד הזהבה ומוסיפים העגבניה, מתבלים מוסיפים את הקטשופ. מבשלים עוד מספר דקות על אש נמוכה.
    הרכבת המנה: מורחים על כל פרוסת חציל קצת מהרוטב שמים כף מהמילוי ומגלגלים כמו בלינצ'ה, מסדרים בתבנית ושופכים מעל את הרוטב שנשאר, אופים בחום 170 מעלות כ 20 דקות

    מגישים חם.



    0 תגובות