רצועות אבוקדו ופטריות על מצע שמנת

    אסתי חדד Comments Off on רצועות אבוקדו ופטריות על מצע שמנת

    התכניות האחרונות

    ארכיון תוכניות

    פוסטים אחרונים

    תגיות

    מאת: מלכה חיון

    המצרכים:
    מצע השמנת:

    50 גרם חמאה
    חצי חבילת פטריות קצוצות דק
    1 מיכל שמנת מתוקה
    1 גביע שמנת חמוצה
    1 כף קמח
    מלח, פלפל לבן
    4 גבעולי נענע טרי קצוצים דק
    תערובת האבוקדו והפטריות:
    פרוסות בעובי של חצי ס"מ מ2 אבוקדו רך (לא יותר מדי, רך כך שאפשר יהיה לפרוס)
    חצי סלסילת פטריות שמפיניון טריות.
    קמח
    ביצה טרופה
    2 כפות של פסטו נענע

    פסטו נענע:
    חבילת נענע
    כוס שמן זית
    מלח ופלפל שחור

    אופן ההכנה:
    ממיסים בסיר קטן חמאה, מוסיפים את הפטריות ומטגנים עד שכל הנוזלים יתאדו. מוסיפים את השמנת המתוקה והחמוצה, מתבלים בפלפל, מלח ונענע קצוצה ולבסוף את הקמח וממשיכים לטגן עוד דקה נוספת.
    עוטפים בקמח את פרוסות האבוקדו והפטריות, טובלים בביצה הטרופה עם הפסטו נענע ומטגנים משני הצדדים.
    שופכים את מצע השמנת לצלחת הגשה בעזרת כף גדולה ,מעל להניח את פרוסות האבוקדו והפטריות המטוגנות בצורה מסוגננת.
    מעטרים למעלה בפירורי אגוזים ועלי נענע.



    0 תגובות