עוגת יוגורט ופצפוצי שוקולד

    עפר גדנקן No Comments on עוגת יוגורט ופצפוצי שוקולד

    שף ברק חי חורש והמחלקה הקולינרית של 'החברה המרכזית'

    12:46
    19.04.24
    אבי יעקב No Comments on הלכה למעשה: מרן הגאב"ד הגר"מ גרוס בדרשת שבת הגדול | צפו

    התכניות האחרונות

    ארכיון תוכניות

    פוסטים אחרונים

    תגיות

    זמן עבודה:20  דקות

    זמן הכנה:40  דקות

    כמות מנות: בהתאם לפריסה

    רכיבים:

    מרכיבים לעוגה:

    גביע מולר מיקס פצפוצי שוקולד

    150 מ"ל שמן

    2 ביצים

    2 כפיות תמצית וניל איכותית

    300 גרם סוכר

    240 גרם קמח תופח

    מעט שמן לשימון התבנית

    מרכיבים לזיגוג סוכר :

    100 גרם אבקת סוכר

    2-3 כפות חלב

    אופן הכנת הזיגוג :

    מערבבים בקערה בהדרגה את אבקת הסוכר עם החלב עד שמתקבלת מסה מבריקה וסמיכה מאוד הניתנת לזילוף.

    אופן הכנת העוגה:

    1. 1. מערבבים במיקסר עם מטרפה את היוגורט, השמן והסוכר.
    2. 2. מוסיפים את תמצית הוניל , הביצים ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
    3. 3. מוסיפים בהדרגה את הקמח ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
    4. 4. מוסיפים מחצית מפצפוצי השוקולד ומערבבים לאט להטמעה במסה.
    5. 5. מעבירים את התערובת לתבנית קוגלהוף משומנת ומקומחת קלות.
    6. 6. אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות במשך 40 דקות.
    7. 7. מקררים מעט, מחלצים את העוגה מהתבנית ומצפים בזיגוג הסוכר.
    8. 8. מקשטים ביתרת פצפוצי השוקולד.

    בתאבון



    0 תגובות