- רדיו קול חי - -

סופגניות יוגורט מושלמות בטעם של פעם

בשביל לקבל 20 סופגניות יש להשתמש עבור הבלילה ב-

עבור המילוי (לבחירה) –

עבור העיטור

אופן ההכנה:

שלב 1 – ננפה יבשים לקערה ונערבב: קמח, אבקת אפייה, סוכר, מלח, נוסיף סודה, יוגורט וביצה. נערבב במרץ עד שנקבל מרקם חלק המזכיר חומוס.

שלב 2 – ניצוק בקבוק שמן רגיל לסיר עמוק, וכאשר הוא רותח יש להוסיף בעזרת כף את הסופגניות לשמן הרותח.

שלב 3 – מי שרוצה, יטמון חצאי קוביות שוקולד בתוך הבלילה, או חצי כפית ריבה ויכסה, ולאחר מכן יערה לתוך השמן הרותח.

הכי נוח להשתמש בכף גלידה שהיא עמוקה ואז קל לטמון בפנים הפתעת שוקולד או ריבה ומיד לערות לשמן החם.