מיני סופגניות שמנת עם רוטב שוקולד

עפר גדנקן No Comments on מיני סופגניות שמנת עם רוטב שוקולד

עלית מציגה: בלי שמרים ובקלי קלות – מיני סופגניות שמנת נוסטלגיות שמכינים בכמה דקות עבודה ומגישים עם רוטב שוקולד חם.
מתכון, צילום וסטיילינג: נטלי לוין

צילום: נטלי לוין
12:30
28.01.22
הרב מיכאל לסרי No Comments on אחרי רבים להטות: פרשת משפטים \\ הרב מיכאל לסרי | צפו

התכניות האחרונות

ארכיון תוכניות מוקלטות

גם בפייסבוק

היום ברדיו

[daily-schedule schedule=1]

פוסטים אחרונים

תגיות

זמן הכנה: שעה  רמת קושי: קל  כמות: 18 סופגניות קטנות

מצרכים לסופגניות:

2 כפות סוכר

קורט מלח

1 מכל (200 מ"ל) שמנת יטבתה

1 ביצה

1 כפית תמצית וניל

1 כף ברנדי

כוס ורבע קמח

1 כפית אבקת אפייה

 

מצרכים לרוטב שוקולד:

100 גרם שוקולד מריר

125 מ"ל (1/2 מכל) שמנת מתוקה

אופן ההכנה:

  1. בקערה טורפים יחד סוכר, מלח, שמנת יטבתה, ביצה, וניל וברנדי לתערובת אחידה.
  2. מוסיפים קמח ואבקת אפייה ומערבבים רק עד שמתקבלת עיסה אחידה.
  3. מחממים שמן בסיר בינוני עד שהוא מגיע לטמפרטורה של 170 מעלות. אם אין מדחום בודקים שהשמן חם על ידי נעיצה של כף עץ בתוכו – אם יש בועיות קטנות מסביב לכף זה סימן שהשמן חם מספיק.
  4. בעזרת 2 כפיות או כף גלידה קפיצית יוצקים תלוליות קטנות מהבלילה לתוך השמן החם ומטגנים עד שהסופגניות מזהיבות מכל הצדדים.
  5. מוציאים מהשמן בעזרת כף מחוררת לתוך צלחת מרופדת בנייר סופג ומצננים מעט בטמפרטורת החדר.
  6. רוטב שוקולד: שוברים את השוקולד לקוביות ושמים בקערה.
  7. מוסיפים שמנת וממסים יחד במיקרוגל או על בן מארי עד שהכל נמס והתערובת אחידה.
  8. מגישים את הסופגניות עם הרוטב החם.

 



0 תגובות