מתכון מהיר לבראוניז שוקולד – עוגה לשבת

    חיה ספיר No Comments on מתכון מהיר לבראוניז שוקולד – עוגה לשבת

    הקונדיטורית צופיה ברלין מגישה סדרת מתכונים בשבועות הקרובים לכבוד שבת – באתר קול חי | הפעם הכינה ברלין מתכון לבראוניז שוקולד עם אגוזים גרוסים ושוקולד מריר | עוגה פרווה מהירה ופשוטה ומהירה להכנה-העוגה המושלמת להגשת קינוח לכבוד סעודות השבת

    בראוניז פרווה לשבת צילום: באדיבות המצלם
    12:46
    19.04.24
    אבי יעקב No Comments on הלכה למעשה: מרן הגאב"ד הגר"מ גרוס בדרשת שבת הגדול | צפו

    התכניות האחרונות

    ארכיון תוכניות

    פוסטים אחרונים

    תגיות

    הקונדיטורית צופייה ברלין, בסדרת מתכונים מיוחדת  בשבועות הקרובים, לכבוד שבת באתר קול חי. מתכוונים לעוגות חלביות ופרווה מרהיבות  ומושלמות, וטעמים  וואו…
    מרכיבים// בראוניז שוקולד 
    -200 גרם שוקולד מריר
    -1/2 כוס שמן
    -1 כוס סוכר
    -4 ביצים גודל L
    -3/4 כוס שקדים טחונים
    -3/4 כוס אגוזים גרוסים
    1/4 כוס קמח/קורנפלור
    -קורט מלח
    אופן הכנה:
    – לחמם תנור ל 180 מעלות.
    – להמיס השוקולד והשמן בסיר, לערבב עד שכל השוקולד נמס.
    – להוסיף ביצה, לערבב היטב ולהוסיף ביצה נוספת וככה עם כל שאר הביצים , להוסיף סוכר, מלח, שקדים ובסוף את הקמח והאגוזים.
    – להעביר את התערובת לתבנית מרופדת בנייר אפיה.
    – לאפות כ 25 דקות או עד שהשוליים יציבים למגע והמרכז עדיין מעט רוטט.
    – מקררים כמה שעות במקרר וחותכים לקוביות


    0 תגובות