לבסיס:
עוגיות לוטוס או בסקוטים
כפית קפה מומסת בכוס מים פושרים
שכבת שוקולד:
250 גרם שוקולד
250 גרם קצפת צמחית
שכבת וניל:
גביע קצפת צמחית
2 כפות פודינג וניל
2 כפות מיץ מלימון
קקאו לפיזור
הכנה:
1 שמים בצלוחית את הקפה עם המים ומערבבים וטובלים את העוגיות ומניחים בכוס קינוח אפשר לשים 2 עוגיות בכל כוס
2 בבן מרי ממיסים את השוקולד ומערבבים עם גביע שמנת צמחית ומעבירים לשקית זילוף ומזלפים על העוגיות
3 מקציפים את השמנת צמחית עם הפודינג לקצף יציב ומוסיפים 2 כפות מיץ לימון ומערבבים בעדינות ומעבירים לשקית זילוף ומזלפים מעל השוקולד
4 מנפים קקאו ושומרים בקירור