- רדיו קול חי - -

טועמים שבת בכל מנה

אסאדו בגלייז ברביקיו עם פקאן סיני גרוס

       חומרים:

 

אופן ההכנה:

נתחיל בהכנת האסאדו לתנור:

מורחים את נתח האסאדו ברוטב סויה בסגנון סיני של קנור ומכניסים לתבנית

מוסיפים חצי גובה מגובה הנתח מים

עוטפים בנייר אפיה ושני שכבות של ניר כסף ומהדקים היטב לתבנית

אופים 6 שעות על 130 מעלות

כשהנתח מוכן מכניסים לקירור מלא ופורסים לפרוסות.

מחממים מחבת עם מעט שמן וצורבים צד אחד של הפרוסות

הופכים ומורחים רוטב ברביקיו של קנור על הצד השני

צולים ברוטב את שני הצדדים

אחרי שמסיימים את כל כמות הבשר במחבת מוסיפים לה חצי כוס מים ומבשלים 5 דקות

שופכים את יתרת הרוטב על הבשר

מערבבים פטרוזיליה עם פקאן סיני ומפזרים מעל הבשר.

אפשר להגיש לצד פירה או אורז או כל תוספת אחרת שתבחרו להגיש לשולחן השבת שלכם.