ביי ביי גפילטע • דגים עם טוויסט לשבת

    מירי זורגר No Comments on ביי ביי גפילטע • דגים עם טוויסט לשבת

    יש חוויה עצומה בלשדרג את האוכל המסורתי • גם אם לפעמים החבר'ה מעקמים את האף בשורה התחתונה רענון זה חשוב • ולשבת דגים שווים במיוחד

    10:34
    28.03.24
    הרב אייל אונגר No Comments on יש דם ביצים שמותר? הרב אייל אונגר בשיעור מפתיע

    התכניות האחרונות

    ארכיון תוכניות

    פוסטים אחרונים

    תגיות

    גם אתם אוהבים דגים? גם לכם נמאס מהגפילטע של שבת? גם אתם מחפשים משהו קליל וכיפי לפתוח אתו את הסעודה?

    קבלו: פיש אנד ציפס מושלם שנחטף מיד.

    מצרכים:
    6 מנות של פילה קוד ללא עור ועצמות חתוך לאצבעות
    מלח
    מיץ מלימון
    פלפל שחור גרוס טרי

    לטמפורה:
    1 כוס קמח תופח
    2 ביצים
    2 שיני שום כתושות
    4 כפות פטרוזליה קצוצה
    1/2 כפית מלח
    1/2 כוס מים

    לתפוחי האדמה:
    6 תפוחי אדמה מבושלים בקליפה פרוסים ל 8 לאורך

    אופן ההכנה:
    – את הפילטים של הדג ממליחים ומפלפלים ומזלפים את הלימון,
    מכסים ומשהים לשעה במקרר
    – מערבבים את כל מצרכי הטמפורה לבלילה סמיכה.
    – מחממים שמן עמוק עד שיש בועות עדינות מסביב לכף עץ,
    – טובלים את הפילה בטמפורה ומטגנים עד להשחמה,
    – מכינים כך גם את פרוסות התפוחי אדמה,
    – מגישים עם מיונז.
    שבת שלום.



    0 תגובות