נתפסו על חם: 130 ק"ג בשר ללא תנאים מינימליים

בנצי לייזרוביץ No Comments on נתפסו על חם: 130 ק"ג בשר ללא תנאים מינימליים

מפקחי משרד החקלאות תפסו רבע טון בשר כבש ו-130 ק"ג בשר עוף שהובלו ללא קירור ומקורם אינו ידוע בשני אירועים שונים בצפון הארץ

חלק מהבשר שנתפס
23:00
02.07.22
אבי יעקב No Comments on "המלחינים": נערכים למנצח בפרק רבע גמר מותח | צפו והצביעו

התכניות האחרונות

ארכיון תוכניות

גם בפייסבוק

היום ברדיו

[daily-schedule schedule=1]

פוסטים אחרונים

תגיות

בסוף השבוע פעלו מפקחי יחידת האכיפה והחקירות המרכזית (פיצו"ח) במשרד החקלאות בשני אירועים שונים בצפון הארץ למניעת הברחה ושיווק של בשר עוף וכבש שמקורם אינו ידוע והובלו ללא קירור.

במקרה הראשון, תפסו מפקחי המשרד כרבע טון בשר כבש שנשחט בשחיטה שחורה ביישוב שעב שבצפון הארץ. במקום נמצא הבשר, אשר אינו ראוי למאכל אדם ומקורו בשחיטה שחורה. הבשר הושמד על פי צו רופא, החשודים עוכבו לחקירה ונפתחו נגדם הליכים משפטיים.

במקרה השני, זיהו מפקחי המשרד סמוך למחסום המנהרות צפונית לירושלים רכב חשוד. המפקחים הורו לנהג הרכב לעצור בצד הדרך, ובמהלך בדיקת הרכב החדשות התבררו כמוצדקים. בתא המטען של הרכב נמצאו 130 ק"ג בשר עוף המובל ללא קירור עטוף בשקיות, וללא תנאים מינימליים. ברכב נמדדו 56 מעלות(!). הבשר הושמד על פי צו רופא, והנהג עוכב לחקירה ונפתחו נגדו הליכים משפטיים.

משרד החקלאות חוזר ומדגיש כי יש להקפיד ולרכוש בשר במקומות מוכרים הנמצאים תחת פיקוח. בנוסף, יש להקפיד על מוצר באריזה מקורית, סגורה ונקייה עם התוויה וסימון של תאריך ייצור ותאריך פג תוקף.



0 תגובות