מתכון מתוק ממש

    יונה וולס 5 Comment on מתכון מתוק ממש

    מתכון מתוק ושוקולדי • כך תכינו את סופלה חלומותיכם

    21:51
    28.03.24
    המהדורה המרכזית No Comments on הרב שווינגר: "עולם הישיבות ישרוד גם בלי תקציב"

    התכניות האחרונות

    ארכיון תוכניות

    פוסטים אחרונים

    תגיות

    סופלה, יונה וולס

    250 גרם שוקולד מריר
    חצי כוס שמן
    4 ביצים
    חצי כוס סוכר
    4 כפות קמח

    אופן ההכנה:
    שוקולד + שמן להמיס עד למרקם חלק ללא גושים + 4 חלמונים ולהטריף במטרפה ידנית..
    בקערת המיקסר 4 חלבונים + חצי כוס סוכר להקציף לקצף יציב.
    לאחד את הקערות ולהוסיף את הקמח.
    למעלה הנחתי מטבעות שוקולד.
    להכניס לתנור שחומם מראש על 150 מעלות כ-10 דקות



    5 תגובות

    מיין תגובות
    1. 5

      אין דברים כאלה
      הרעיון של המטבעות חזק ביותר

      1. אני שמה קוביה של שוקולד שמרלינגס בתוך כל אחד

    2. 4

      מומלץ לקפל את התערובות, כמו"כ לערוך השוואת טמפרטורות (עירבוב שליש מהתערובת השוקולדית לתוך הקצף, ואח"כ קיפול יתרת בלילת השוקולד)
      כך התערובת נשארת אורירית וטעימה הרבה יותר 🙂
      בהצלחה!!!

    3. 3

      תנסו לשים מטבעות שוקולד לבן- ליגה