כריך של אהבה וסוד קטן שמור

    מירי זורגר No Comments on כריך של אהבה וסוד קטן שמור

    מה, למה יש לסנדוויץ טעם של דמעות, זה בגלל האהבה הגדולה שעוטפת אותו? מה סוד הסנדוויץ של האמהות המסורות ואיך מכינים אותו • לגזור ולשמור

    15:05
    28.03.24
    אשת חיל No Comments on "הקב"ה בחר לניסיון הזה את האנשים הכי מיוחדים שלו"

    התכניות האחרונות

    ארכיון תוכניות

    פוסטים אחרונים

    תגיות

    זהו הספירה לאחור החלה, ביום רביעי הקרוב הרחוב שוב ייצבע בצבעי כחול תכלת  והמולת הבוקר תחזור לתוקפה;"אמא נעלם לי הנעל" ו"להיכן נעלמו המשקפיים" ו…טקס הכנת הסנדוויצים, יש משקיעניות שמכינות סנדוויצ'ים גורמה יש כאלה שמסתפקות בממרח פשוט ויש כאלה שנותנות לילד כסף ללחמניה ושוקו, המון סוגים של אמהות וסנדוויצ'ים כל אחת וסגנונה היא.

    אך סוד אחד חשוב נגלה לכם היום וזה סוד הפתק. אינו דומה כריך עם פתק לכריך בלי פתק, דמיינו את הילד שלכם אחרי שיעור קשה, חבר מעליב, סתם געגוע הביתה, ומגיעה שעת ארוחת עשר, הוא מוציא מתיקו את הכריך שעטוף באהבה נוטל ידיים ומה מגלה שמסתתר בפנים? פתק. "אמא חושבת עליך ואוהבת אותך מאד!!!" אווופס באחת הלב מנתר בקפיצה, דמעת געגוע והתרגשות מתגלגלת בזווית העין מישהו חושב עליי אוהב אותי, דרישת שלום חמה בתוך היום השגרתי הזה בבית הספר עשיתן לילד את היום.

    הכנו לכם היום כמה מתכונים לכריכים מושקעים אפשר המלצה קטנה? נסו לפנות לכם בשעות הערב קצת זמן, תכינו את הכריכים תעטפו היטב היטב ,תוסיפו ממו קטן עם אימוג' של לב וזהו. גם הבוקר שלמחרת יהיה רגוע יותר באחריות.

    כריכי פלפלים וגבינה מלוחה/מירי זורגר
    מצרכים:
    6 לחמניות
    לפלפלים
    2 בצלים מטוגנים
    4 פלפלים בצבעים חתוכים לרצועות
    2 שיני שום כתושות
    4 כפות פטרוזליה קצוצה
    1 כפית מלח
    1/2 כפית פלפל שחור גרוס טרי

    למריחה:
    גבינה מלוחה למריחה
    מיני כדורי מוצרלה

    אופן ההכנה:
    את רצועות הפלפלים מקפיצים בשמן עד להשחמה קלה
    מערבבים עם הבצל המטוגן, הפטרוזיליה והשום הכתוש מתבלים ומניחים להצטנן בטמפרטורת החדר
    מעל כל סנדוויץ מורחים גבינה מלוחה מניחים בנדיבות את הפלפלים מפזרים מיני כדורים וסוגרים
    עוטפים בניר כסף

    כריך ממרח ביצים ומלפפונים/מירי זורגר
    מצרכים:
    6 לחמניות קטנות
    לממרח הביצים
    6 ביצים קשות
    3 בצל ירוק קצוץ
    2 כפות מיונז
    1 כפית חרדל
    1/2 כפית מלח
    מעט פלפל שחור גרוס טרי

    לקישוט:
    מלפפון טרי פרוס דק

    אופן ההכנה:
    את מצרכי ממרח הביצים יש לשים במעבד מזון ולטחון למחית חלקה
    מעל גבי הלחמניה מורחים את ממרח הביצים בנדיבות משני צידי הלחמניה מעל מסדרים מלפפונים סוגרים ועוטפים בניילון נצמד

    כריך חצילים וגבינת שמנת
    מצרכים:
    1 חציל חתוך לקוביות קטנות
    5 כפות שמן
    1 כפית מלח
    1/2 כפית פלפל שחור גרוס טרי
    4 כפות פטרוזליה קצוצה
    4 כפות צנוברים מטוגנים

    למריחה:
    גבינת שמנת

    אופן ההכנה:
    הכנת החצילים
    מחממים תנור ל 180 מעלות.
    את החצילים מערבבים עם השמן והתבלינים ומניחים על תבנית מרופדת בניר אפיה אופים עד להשחמה ללא כיסוי.
    מעבירים לכלי ומצננים מוסיפים את הצנוברים והפטרוזיליה ומערבבים.
    מורחים את הכריך בגבינת שמנת משני הצדדים מעל מניחים חצילים.
    סוגרים ועוטפים בניר כסף.



    0 תגובות