- רדיו קול חי - -

מתכון לשבת: סלמון קרמבל

מצרכים

6 מנות פילה סלמון ללא עור ועצמות
מלח
פלפל שחור גרוס טרי
מיץ מלימון אחד
5 כפות מיונז
לציפוי קרמבל
3 כוסות פירורי פנקו
4 שיני שום כתוש
3 כפות פטרוזליה קצוצה
2 ביצים
4 כפות שמן
1 כפית מלח
1/2 כפית פלפל שחור גרוס טרי

אופן ההכנה
מתבלים את מנות הדג במלח פלפל ומיץ לימון ומניחים מכוסה במקרר
הכנת הקרמבל
בכלי מניחים את כל המצרכים ומערבבים למסת פירורים
הרכבת המנה
בתבנית מניחים את מנות הסלמון מורחים מעל מיונז ומפזרים בנדיבות פירורים מהדקים היטב
מעבירים לתנור שחומם מראש ל 230 מעלות ואופים ללא כיסוי 10 ד'
מגישים חם