מתכון לשבת: סלמון קרמבל

    מירי זורגר 1 Comment on מתכון לשבת: סלמון קרמבל

    מירי זורגר עם מתכון דגים לשבת בניחוח וטעם בלתי נשכחים: סלמון קרמבל

    תמונת אילוסטרציה צילום: אסף לוי
    10:34
    28.03.24
    הרב אייל אונגר No Comments on יש דם ביצים שמותר? הרב אייל אונגר בשיעור מפתיע

    התכניות האחרונות

    ארכיון תוכניות

    פוסטים אחרונים

    תגיות

    מצרכים

    6 מנות פילה סלמון ללא עור ועצמות
    מלח
    פלפל שחור גרוס טרי
    מיץ מלימון אחד
    5 כפות מיונז
    לציפוי קרמבל
    3 כוסות פירורי פנקו
    4 שיני שום כתוש
    3 כפות פטרוזליה קצוצה
    2 ביצים
    4 כפות שמן
    1 כפית מלח
    1/2 כפית פלפל שחור גרוס טרי

    אופן ההכנה
    מתבלים את מנות הדג במלח פלפל ומיץ לימון ומניחים מכוסה במקרר
    הכנת הקרמבל
    בכלי מניחים את כל המצרכים ומערבבים למסת פירורים
    הרכבת המנה
    בתבנית מניחים את מנות הסלמון מורחים מעל מיונז ומפזרים בנדיבות פירורים מהדקים היטב
    מעבירים לתנור שחומם מראש ל 230 מעלות ואופים ללא כיסוי 10 ד'
    מגישים חם



    1 תגובות

    מיין תגובות