מצרכים
- 2 כוסות פירות יער קפואים או גרגירי רימון או כל פרי טרי אחר
לקרם
- 250 מ"ל שמנת צמחית
- 1 אינסטנט וניל
- 1/2 כוס מיץ פרי
- 3 כפיות ליקר בננות
לציפוי קרנצי
- 2 כוסות גרנולה מוכנה
אופן ההכנה
- מחלקים לכוסות אשיות את הפירות כף אחת בכל כוס
- את מצרכי הקרם טורפים בקערה לקבלת מרקם סמיך של יוגורט
- מזלפים אל הכוסות מפזרים גרנולה ומגישים
- הקרם עם הפירות עמיד עד יומים במקרר
- לפני ההגשה בלבד יש להוסיף את הגרנולה