- רדיו קול חי - -

קייק פופ – קינוח מעולה לסעודת פורים ירושלמית

המצרכים:

 

 

לציפוי:

 

 

אופן ההכנה:

 

  1. מערבבים את פירורי העוגה עם הריבה או השוקולד עד לקבלת עיסה הומוגנית.
  2. יוצרים כדורים בגודל של פינג פונג, ומכניסים אותם למקפיא למשך חצי שעה.
  3. ממיסים את חומרי הציפוי.
  4. בעזרת שיפוד יוצרים נקב בתחתית הכדור.
  5. טובלים את קצות המקל בשוקולד ונועצים בתוך הנקב שיצרנו. השוקולד הוא דבק שיסייע לכדורים לעמוד על המקל.
  6. מניחים את הכדורים עם המקלות כשהם הפוכים על גבי נייר אפייה ומקפיאים למשך חצי שעה נוספת.
  7. כשהכדורים התייצבו על המקל, טובלים את הכדורים בשוקולד המומס, ומקשטים בסוכריות צבעוניות.
  8. ניתן לזלף בשוקולד בצבע הנגדי מעל הכדורים המזוגגים.