פשוט להכנה: מילקי ביתי והטעם… טעים // צופיה ברלין

    חיה ספיר No Comments on פשוט להכנה: מילקי ביתי והטעם… טעים // צופיה ברלין

    הקונדיטורית צופיה ברלין מגישה בשבועות הקרובים סדרת מתכונים מיוחדים שיענגו לכם את השבת | הפעם ברלין מציגה מתכוון של מילקי ביתי בהכנה פשוטה, בטעמים משובחים |

    אוכל
    12:46
    19.04.24
    אבי יעקב No Comments on הלכה למעשה: מרן הגאב"ד הגר"מ גרוס בדרשת שבת הגדול | צפו

    התכניות האחרונות

    ארכיון תוכניות

    פוסטים אחרונים

    תגיות

    כמדי שבוע הקונדיטורית צופיה ברלין מציגה סדרת מתכונים לכבוד שבת, ברלין מכניסה אתכם לאווירת שבת המלכה, במגוון מתכונים פשוטים להכנה, שלא תסכימו לוותר .

    מצרכים:
    2 כפות קורנפלור גדושות
    4 כפות סוכר
    2 כפות קקאו שטוחות
    2 כוסות חלב(כוס מדידה)
    1/3 חבילת שוקולד מריר
    שמנת מתוקה

    אופן ההכנה:
    שמים את החלב והקורנפלור בקלחת ומערבבים היטב עד שנעלמים הגושים ושמים על אש נמוכה.
    בינתיים בכוס ממיסים הסוכר והקקאו עם מעט מים רותחים.
    צריך כל הזמן לשים לב לחלב שנמצא על האש, ולערבב היטב במטרפה עד שהחלב נהיה סמיך, מוסיפים לחלב הסמיך את הקקאו והסוכר המומסים, לערבב היטב עד שנעלמות שאריות הקקאו.
    להוסיף את קוביות השוקולד ולהמשיך לערבב עד שנמסות.
    מיד להעביר במסננת.
    למלא לגובה 3/4 כוסות קינוח ולהעביר למקרר עד שיהיה קר לגמרי ויציב.
    להקציף שמנת מתוקה למרקם יציב ולזלף בעזרת צנטר כוכב על מעדן השוקולד.

    לשוקולטה חמה לחורף: ישר אחרי שלב הסינון מוזגים לכוס עם קש ושותים כל עוד חם

    שבת שלום, ובתאבון!



    0 תגובות