שברי שוקולד מריר והפתעות לט"ו בשבט ולכל ימות השנה
עפר גדנקן No Comments on שברי שוקולד מריר והפתעות לט"ו בשבט ולכל ימות השנהט"ו בשבט, הזדמנות נהדרת להנות מפינוקי שוקולד טעימים ואיכותיים בשילוב פיצוחים ופירות- במקסימום של טעם, במינימום של הכנה ללא נקיפות מצפון על הקלוריות.
התכניות האחרונות
- אפריל 2024
- מרץ 2024
- פברואר 2024
- ינואר 2024
- דצמבר 2023
- נובמבר 2023
- אוקטובר 2023
- ספטמבר 2023
- אוגוסט 2023
- יולי 2023
- יוני 2023
- מאי 2023
- אפריל 2023
- מרץ 2023
- פברואר 2023
- ינואר 2023
- דצמבר 2022
- נובמבר 2022
- אוקטובר 2022
- ספטמבר 2022
- אוגוסט 2022
- יולי 2022
- יוני 2022
- מאי 2022
- אפריל 2022
- מרץ 2022
- פברואר 2022
- ינואר 2022
- דצמבר 2021
- נובמבר 2021
- אוקטובר 2021
- ספטמבר 2021
- אוגוסט 2021
- יולי 2021
- יוני 2021
- מאי 2021
- אפריל 2021
- מרץ 2021
- פברואר 2021
- ינואר 2021
- דצמבר 2020
- נובמבר 2020
- אוקטובר 2020
- ספטמבר 2020
- אוגוסט 2020
- יולי 2020
- יוני 2020
- מאי 2020
- אפריל 2020
- מרץ 2020
- פברואר 2020
- ינואר 2020
- דצמבר 2019
- נובמבר 2019
- אוקטובר 2019
- ספטמבר 2019
- אוגוסט 2019
- יולי 2019
- יוני 2019
- מאי 2019
- אפריל 2019
- מרץ 2019
- פברואר 2019
- ינואר 2019
- דצמבר 2018
- נובמבר 2018
- אוקטובר 2018
- ספטמבר 2018
- אוגוסט 2018
- יולי 2018
- יוני 2018
- מאי 2018
- אפריל 2018
- מרץ 2018
- פברואר 2018
- ינואר 2018
- דצמבר 2017
- נובמבר 2017
- אוקטובר 2017
- ספטמבר 2017
- אוגוסט 2017
- יולי 2017
- יוני 2017
- מאי 2017
- אפריל 2017
- מרץ 2017
- פברואר 2017
- ינואר 2017
- דצמבר 2016
- נובמבר 2016
- אוקטובר 2016
- ספטמבר 2016
- אוגוסט 2016
- יולי 2016
- יוני 2016
- מאי 2016
- אפריל 2016
- מרץ 2016
- פברואר 2016
- ינואר 2016
- דצמבר 2015
- נובמבר 2015
- אוקטובר 2015
- ספטמבר 2015
- אוגוסט 2015
- יולי 2015
- יוני 2015
- מאי 2015
- אפריל 2015
- מרץ 2015
- פברואר 2015
- ינואר 2015
- דצמבר 2014
- נובמבר 2014
- אוקטובר 2014
- ספטמבר 2014
- אוגוסט 2014
- יולי 2014
- יוני 2014
- מאי 2014
- אפריל 2014
- מרץ 2014
- פברואר 2014
- ינואר 2014
- דצמבר 2013
- נובמבר 2013
- אוקטובר 2013
- ספטמבר 2013
- אוגוסט 2013
- יולי 2013
- יוני 2013
- מאי 2013
- אפריל 2013
- מרץ 2013
- פברואר 2013
- ינואר 2013
- דצמבר 2012
- נובמבר 2012
- אוקטובר 2012
- ספטמבר 2012
- אוגוסט 2012
- יולי 2012
- יוני 2012
- מאי 2012
- אפריל 2012
- מרץ 2012
- פברואר 2012
- ינואר 2012
- דצמבר 2011
- נובמבר 2011
- אוקטובר 2011
- ספטמבר 2011
- ינואר 2011
ארכיון תוכניות
פוסטים אחרונים
- תקלה חמורה ברשת יש חסד: מוצרים ללא כשרות לפסח
- קוגל או נשק חם? הדרישות של הרב ברושויסברגר לגיוס בצה"ל • צפו
- ליל הסדר – הדרך לעורר רגשות בכל ילד
- דו"צ הגרי: "נרדוף את חמאס עד להשבת חטופינו" | מתעדכן
- חי תחת זהות בדויה: בכיר איראני לשעבר ערק למערב
תגיות
עלית מגישה מתכון מתוק וקליל שמתאים במיוחד לט"ו בשבט שבקלות יהפוך אצלכם ללהיט אהוב וקבוע.
זמן הכנה: שעתיים רמת קושי: קל כמות: תבנית מרובעת בגודל 20*20 ללא גלוטן
מצרכים
· 200 גרם שוקולד ספלנדיד 85% / 70%
· 4 כפות מייפל
לתוספות (לבחירתכם):
· פיסטוקים קלויים
· פקאנים קלויים
· חמוציות
· קוקוס קלוי
· פרוסות שקדים קלויים (או שקדים שלמים/חצויים)
אופן הכנה:
בקערה שמתאימה למיקרו, שמים את השוקולד והמייפל וממיסים בפולסים של 30 שניות עד שנוצר רוטב שוקולד מבריק.
מעבירים לתבנית בגודל 2020 X, עם נייר אפייה בתחתית.
מפזרים מעל את כל התוספות שאוהבים, מקפידים שכל תוספת תיגע בשוקולד כדי שלא תשתחרר, ומעבירים למקרר לשעתיים לפחות או עד שרוצים להגיש.
שוברים את השוקולד לפיסות גדולות ומגישים ונהנים מהמחמאות של בני המשפחה.
מלא את פרטיך
האימייל לא יוצג באתר.