מתכון: גאלט גבינות ובטטה

    עפר גדנקן No Comments on מתכון: גאלט גבינות ובטטה
    20:09
    28.03.24
    מוטי הלפרין No Comments on דרמה: בג"צ שולל באופן מיידי את תקציבי הישיבות

    התכניות האחרונות

    ארכיון תוכניות

    פוסטים אחרונים

    תגיות

    מצרכים

    • 1 חבילה בצק פריך
    • 1 בטטה בינונית חתוכה לקוביות קטנות
    • 150 גרם גבינת שמנת (עדיף מתובלת עם שום שמיר)
    • 50 גרם גבינת נעם מגורדת
    • עשבי תיבול (בזיליקום, רוזמרין, תימין)
    • שמן זית / חמאה מומסת

    אופן הכנה

    מוציאים את הבצק מהמקרר 10-15 דקות לפני השימוש.

    • פורסים את הבצק על משטח העבודה / התבנית.
    • מורחים את הגבינה במרכז בצורת אליפסה,
    • מפזרים מעל את הגבינה המגורדת
    • מניחים את הבטטות על הגבינה
    • מברישים את הבטטות במעט חמאה מומסת או שמן זית,
    • מפזרים מעל את עשבי התיבול, מלח ופלפל שחור.
    • מקפלים את שולי הבצק סביב הבטטות ומהדקים.
    • מברישים את שולי הבצק בשמן (אפשר גם בביצה)
    • ומכניסים לאפייה בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ-30 דקות או עד הזהבה.
    • מגישים חם ונהנים.

    בתיאבון



    0 תגובות