מתכון: פשטידת פסטה עם מיקס גבינות
עפר גדנקן No Comments on מתכון: פשטידת פסטה עם מיקס גבינותשף ברק חי חורש והמחלקה הקולינרית של 'החברה המרכזית'
התכניות האחרונות
- אפריל 2024
- מרץ 2024
- פברואר 2024
- ינואר 2024
- דצמבר 2023
- נובמבר 2023
- אוקטובר 2023
- ספטמבר 2023
- אוגוסט 2023
- יולי 2023
- יוני 2023
- מאי 2023
- אפריל 2023
- מרץ 2023
- פברואר 2023
- ינואר 2023
- דצמבר 2022
- נובמבר 2022
- אוקטובר 2022
- ספטמבר 2022
- אוגוסט 2022
- יולי 2022
- יוני 2022
- מאי 2022
- אפריל 2022
- מרץ 2022
- פברואר 2022
- ינואר 2022
- דצמבר 2021
- נובמבר 2021
- אוקטובר 2021
- ספטמבר 2021
- אוגוסט 2021
- יולי 2021
- יוני 2021
- מאי 2021
- אפריל 2021
- מרץ 2021
- פברואר 2021
- ינואר 2021
- דצמבר 2020
- נובמבר 2020
- אוקטובר 2020
- ספטמבר 2020
- אוגוסט 2020
- יולי 2020
- יוני 2020
- מאי 2020
- אפריל 2020
- מרץ 2020
- פברואר 2020
- ינואר 2020
- דצמבר 2019
- נובמבר 2019
- אוקטובר 2019
- ספטמבר 2019
- אוגוסט 2019
- יולי 2019
- יוני 2019
- מאי 2019
- אפריל 2019
- מרץ 2019
- פברואר 2019
- ינואר 2019
- דצמבר 2018
- נובמבר 2018
- אוקטובר 2018
- ספטמבר 2018
- אוגוסט 2018
- יולי 2018
- יוני 2018
- מאי 2018
- אפריל 2018
- מרץ 2018
- פברואר 2018
- ינואר 2018
- דצמבר 2017
- נובמבר 2017
- אוקטובר 2017
- ספטמבר 2017
- אוגוסט 2017
- יולי 2017
- יוני 2017
- מאי 2017
- אפריל 2017
- מרץ 2017
- פברואר 2017
- ינואר 2017
- דצמבר 2016
- נובמבר 2016
- אוקטובר 2016
- ספטמבר 2016
- אוגוסט 2016
- יולי 2016
- יוני 2016
- מאי 2016
- אפריל 2016
- מרץ 2016
- פברואר 2016
- ינואר 2016
- דצמבר 2015
- נובמבר 2015
- אוקטובר 2015
- ספטמבר 2015
- אוגוסט 2015
- יולי 2015
- יוני 2015
- מאי 2015
- אפריל 2015
- מרץ 2015
- פברואר 2015
- ינואר 2015
- דצמבר 2014
- נובמבר 2014
- אוקטובר 2014
- ספטמבר 2014
- אוגוסט 2014
- יולי 2014
- יוני 2014
- מאי 2014
- אפריל 2014
- מרץ 2014
- פברואר 2014
- ינואר 2014
- דצמבר 2013
- נובמבר 2013
- אוקטובר 2013
- ספטמבר 2013
- אוגוסט 2013
- יולי 2013
- יוני 2013
- מאי 2013
- אפריל 2013
- מרץ 2013
- פברואר 2013
- ינואר 2013
- דצמבר 2012
- נובמבר 2012
- אוקטובר 2012
- ספטמבר 2012
- אוגוסט 2012
- יולי 2012
- יוני 2012
- מאי 2012
- אפריל 2012
- מרץ 2012
- פברואר 2012
- ינואר 2012
- דצמבר 2011
- נובמבר 2011
- אוקטובר 2011
- ספטמבר 2011
- ינואר 2011
ארכיון תוכניות
פוסטים אחרונים
- הלכה למעשה: מרן הגאב"ד הגר"מ גרוס בדרשת שבת הגדול | צפו
- "בשבילם הספרדים כמו אוויר": הרב אברהם יוסף תוקף את הבד"צים
- חג הפסח: עניין של תודעה
- דיווחים זרים: ישראל תקפה שורת מטרות באיראן | מתעדכן
- כשאנטישמים מחזירים בתשובה | פרשת מצורע
תגיות
מצרכים
· 1 חבילת פסטה פנה
· 1 גביע קוטג' טרה 5%
· 150 גרם גבינה צהובה מגורדת 28% נעם
· 250 גרם גבינה לבנה טרה / שמנת חמוצה טרה
· 5 יח' ביצים
· מלח גס ופלפל שחור גרוס
לשימון התבנית:
חמאת טרה מומסת
להקרמה:
50 גרם גבינה צהובה מגורדת 28% "נעם" של טרה
אופן הכנה
1. מחממים סיר עם מים עד לרתיחה ומבשלים את הפסטה למשך 6 דקות, מסננים ומעבירים לקערת ערבוב.
2. מוסיפים את כל שאר החומרים ומערבבים היטב.
3. משמנים את התבנית בחמאה ומעבירים את התערובת לתבנית, מפזרים מעל את הגבינה הצהובה להקרמה.
4. מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך כשעה.
המלצת השף
· לקבלת פשטידה יציבה יותר ניתן להוסיף לתערובת הגבינות והפסטה שתי כפות פירורי לחם
· להגיש את הפשטידה בליווי יוגורט
· ניתן להוסיף שן שום קצוצה ומעט צ'ילי גרוס לתערובת הפשטידה
בתיאבו
מלא את פרטיך
האימייל לא יוצג באתר.