מתכון: פשטידת פסטה עם מיקס גבינות

    עפר גדנקן No Comments on מתכון: פשטידת פסטה עם מיקס גבינות

    שף ברק חי חורש והמחלקה הקולינרית של 'החברה המרכזית'

    22:01
    28.03.24
    המהדורה המרכזית No Comments on השרה מירי רגב: "לא מאמינה שהחרדים יפרשו מהממשלה"

    התכניות האחרונות

    ארכיון תוכניות

    פוסטים אחרונים

    תגיות

    מצרכים

     

    · 1 חבילת פסטה פנה

    · 1 גביע קוטג' טרה 5%

    · 150 גרם גבינה צהובה מגורדת 28% נעם

    · 250 גרם גבינה לבנה טרה / שמנת חמוצה טרה

    · 5 יח' ביצים

    · מלח גס ופלפל שחור גרוס

     

    לשימון התבנית:

    חמאת טרה מומסת

     

    להקרמה:

    50 גרם גבינה צהובה מגורדת 28% "נעם" של טרה

     

    אופן הכנה

    1. מחממים סיר עם מים עד לרתיחה ומבשלים את הפסטה למשך 6 דקות, מסננים ומעבירים לקערת ערבוב.

    2. מוסיפים את כל שאר החומרים ומערבבים היטב.

    3. משמנים את התבנית בחמאה ומעבירים את התערובת לתבנית, מפזרים מעל את הגבינה הצהובה להקרמה.

    4. מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך כשעה.

     

    המלצת השף

    · לקבלת פשטידה יציבה יותר ניתן להוסיף לתערובת הגבינות והפסטה שתי כפות פירורי לחם

    · להגיש את הפשטידה בליווי יוגורט

    · ניתן להוסיף שן שום קצוצה ומעט צ'ילי גרוס לתערובת הפשטידה

     

    בתיאבו



    0 תגובות