מתכון: קאנל יוגורט וסולת
עפר גדנקן No Comments on מתכון: קאנל יוגורט וסולתגרסה מתוקה לקובה: קאנל יוגורט עם סולת. קינוח עשיר עם מילוי נימוח, ציפוי מתקתק ותוספת פיסטוק מעל
שף ברק חי חורש והמחלקה הקולינרית של 'החברה המרכזית'

התכניות האחרונות
- יוני 2022
- מאי 2022
- אפריל 2022
- מרץ 2022
- פברואר 2022
- ינואר 2022
- דצמבר 2021
- נובמבר 2021
- אוקטובר 2021
- ספטמבר 2021
- אוגוסט 2021
- יולי 2021
- יוני 2021
- מאי 2021
- אפריל 2021
- מרץ 2021
- פברואר 2021
- ינואר 2021
- דצמבר 2020
- נובמבר 2020
- אוקטובר 2020
- ספטמבר 2020
- אוגוסט 2020
- יולי 2020
- יוני 2020
- מאי 2020
- אפריל 2020
- מרץ 2020
- פברואר 2020
- ינואר 2020
- דצמבר 2019
- נובמבר 2019
- אוקטובר 2019
- ספטמבר 2019
- אוגוסט 2019
- יולי 2019
- יוני 2019
- מאי 2019
- אפריל 2019
- מרץ 2019
- פברואר 2019
- ינואר 2019
- דצמבר 2018
- נובמבר 2018
- אוקטובר 2018
- ספטמבר 2018
- אוגוסט 2018
- יולי 2018
- יוני 2018
- מאי 2018
- אפריל 2018
- מרץ 2018
- פברואר 2018
- ינואר 2018
- דצמבר 2017
- נובמבר 2017
- אוקטובר 2017
- ספטמבר 2017
- אוגוסט 2017
- יולי 2017
- יוני 2017
- מאי 2017
- אפריל 2017
- מרץ 2017
- פברואר 2017
- ינואר 2017
- דצמבר 2016
- נובמבר 2016
- אוקטובר 2016
- ספטמבר 2016
- אוגוסט 2016
- יולי 2016
- יוני 2016
- מאי 2016
- אפריל 2016
- מרץ 2016
- פברואר 2016
- ינואר 2016
- דצמבר 2015
- נובמבר 2015
- אוקטובר 2015
- ספטמבר 2015
- אוגוסט 2015
- יולי 2015
- יוני 2015
- מאי 2015
- אפריל 2015
- מרץ 2015
- פברואר 2015
- ינואר 2015
- דצמבר 2014
- נובמבר 2014
- אוקטובר 2014
- ספטמבר 2014
- אוגוסט 2014
- יולי 2014
- יוני 2014
- מאי 2014
- אפריל 2014
- מרץ 2014
- פברואר 2014
- ינואר 2014
- דצמבר 2013
- נובמבר 2013
- אוקטובר 2013
- ספטמבר 2013
- אוגוסט 2013
- יולי 2013
- יוני 2013
- מאי 2013
- אפריל 2013
- מרץ 2013
- פברואר 2013
- ינואר 2013
- דצמבר 2012
- נובמבר 2012
- אוקטובר 2012
- ספטמבר 2012
- אוגוסט 2012
- יולי 2012
- יוני 2012
- מאי 2012
- אפריל 2012
- מרץ 2012
- פברואר 2012
- ינואר 2012
- דצמבר 2011
- נובמבר 2011
- אוקטובר 2011
- ספטמבר 2011
- ינואר 2011
ארכיון תוכניות
גם בפייסבוק
היום ברדיו
פוסטים אחרונים
- האם דרעי צדק, ומה הסיכוי לרוב ימני? | האזינו לפרשנים
- אדלשטיין לא יתמודד מול נתניהו: "תנועת הליכוד בראש מעייני"
- אקוניס: "אסור לחזור על הטעות שעשינו בבחירות הקודמות"
- גפני: "ליברמן עוד יבקש לשבת איתנו, אבל אנחנו לא נסלח לו"
- זאב אלקין: "מעריך שנתניהו לא ישיג 61 ונצליח להקים ממשלה נוספת"
תגיות
זמן עבודה: 15 דקות
זמן הכנה: שעה
כמות מנות: 10-12 יחידות
רכיבים:
מרכיבים לבלילה:
- גביע יוגורט מולר נטורל 2.8% (200 גרם)
- כוס סולת
- 1/2 כוס קמח לבן מנופה
- 100 גרם חמאה מומסת
- יחידה 1 ביצה
- כפית תמצית וניל
- 2 כפות סוכר
- קורט קינמון
מרכיבים לסירופ סוכר:
- 1/2 כוס מים רותחים
- 1/2 כוס סוכר
- כפית מי ורדים
השלמה לקישוט :
- חופן פיסטוקים קלופים, קלויים וקצוצים גס
אופן הכנה
אופן הכנת מי הסוכר:
- מרתיחים את הסוכר עם המים ומי הוורדים על להבה בינונית
- כאשר הסוכר נמס מורידים מהגז ומניחים בצד
אופן הכנת הבלילה:
- מערבבים את כל המרכיבים יחד עד לקבלת מסה אחידה
- מניחים בקירור למשך כשעה
- מחממים סיר עם שמן עמוק לטמפרטורה של 180 מעלות צלזיוס
- יוצרים קאנלים (כופתאות בצורה אובלית מחודדות בצדדים) עם 2 כפות ומטגנים עד להזהבה
- מוציאים ומניחים על נייר סופג
- טובלים את הקנאלים במי הסוכר ומעבירים לצלחת הגשה
- לפני ההגשה, ניתן לפזר מעט פיסטוקים קלויים מעל
- המלצת השף : לפני הטיגון, ניתן למלא את הקאנל בריבה מכל טעם.
מלא את פרטיך
האימייל לא יוצג באתר.