מתכון: קאנל יוגורט וסולת

עפר גדנקן No Comments on מתכון: קאנל יוגורט וסולת

גרסה מתוקה לקובה: קאנל יוגורט עם סולת. קינוח עשיר עם מילוי נימוח, ציפוי מתקתק ותוספת פיסטוק מעל
שף ברק חי חורש והמחלקה הקולינרית של 'החברה המרכזית'

21:38
30.06.22
אתר קול חי No Comments on האם דרעי צדק, ומה הסיכוי לרוב ימני? | האזינו לפרשנים

התכניות האחרונות

ארכיון תוכניות

גם בפייסבוק

היום ברדיו

[daily-schedule schedule=1]

פוסטים אחרונים

תגיות

זמן עבודה: 15 דקות

זמן הכנה: שעה

כמות מנות: 10-12 יחידות

רכיבים:

מרכיבים לבלילה:

  • גביע יוגורט מולר נטורל 2.8% (200 גרם)
  • כוס סולת
  • 1/2 כוס קמח לבן מנופה
  • 100 גרם חמאה מומסת
  • יחידה 1 ביצה
  • כפית תמצית וניל
  • 2 כפות סוכר
  • קורט קינמון

מרכיבים לסירופ סוכר:

  • 1/2 כוס מים רותחים
  • 1/2 כוס סוכר
  • כפית מי ורדים

השלמה לקישוט :

  • חופן פיסטוקים קלופים, קלויים וקצוצים גס

אופן הכנה

אופן הכנת מי הסוכר:

  • מרתיחים את הסוכר עם המים ומי הוורדים על להבה בינונית
  • כאשר הסוכר נמס מורידים מהגז ומניחים בצד

אופן הכנת הבלילה:

  • מערבבים את כל המרכיבים יחד עד לקבלת מסה אחידה
  • מניחים בקירור למשך כשעה
  • מחממים סיר עם שמן עמוק לטמפרטורה של 180 מעלות צלזיוס
  • יוצרים קאנלים (כופתאות בצורה אובלית מחודדות בצדדים) עם 2 כפות ומטגנים עד להזהבה
  • מוציאים ומניחים על נייר סופג
  • טובלים את הקנאלים במי הסוכר ומעבירים לצלחת הגשה
  • לפני ההגשה, ניתן לפזר מעט פיסטוקים קלויים מעל
  • המלצת השף : לפני הטיגון, ניתן למלא את הקאנל בריבה מכל טעם.


0 תגובות