מתכון: קאנל יוגורט וסולת

    עפר גדנקן No Comments on מתכון: קאנל יוגורט וסולת

    גרסה מתוקה לקובה: קאנל יוגורט עם סולת. קינוח עשיר עם מילוי נימוח, ציפוי מתקתק ותוספת פיסטוק מעל
    שף ברק חי חורש והמחלקה הקולינרית של 'החברה המרכזית'

    12:46
    19.04.24
    אבי יעקב No Comments on הלכה למעשה: מרן הגאב"ד הגר"מ גרוס בדרשת שבת הגדול | צפו

    התכניות האחרונות

    ארכיון תוכניות

    פוסטים אחרונים

    תגיות

    זמן עבודה: 15 דקות

    זמן הכנה: שעה

    כמות מנות: 10-12 יחידות

    רכיבים:

    מרכיבים לבלילה:

    • גביע יוגורט מולר נטורל 2.8% (200 גרם)
    • כוס סולת
    • 1/2 כוס קמח לבן מנופה
    • 100 גרם חמאה מומסת
    • יחידה 1 ביצה
    • כפית תמצית וניל
    • 2 כפות סוכר
    • קורט קינמון

    מרכיבים לסירופ סוכר:

    • 1/2 כוס מים רותחים
    • 1/2 כוס סוכר
    • כפית מי ורדים

    השלמה לקישוט :

    • חופן פיסטוקים קלופים, קלויים וקצוצים גס

    אופן הכנה

    אופן הכנת מי הסוכר:

    • מרתיחים את הסוכר עם המים ומי הוורדים על להבה בינונית
    • כאשר הסוכר נמס מורידים מהגז ומניחים בצד

    אופן הכנת הבלילה:

    • מערבבים את כל המרכיבים יחד עד לקבלת מסה אחידה
    • מניחים בקירור למשך כשעה
    • מחממים סיר עם שמן עמוק לטמפרטורה של 180 מעלות צלזיוס
    • יוצרים קאנלים (כופתאות בצורה אובלית מחודדות בצדדים) עם 2 כפות ומטגנים עד להזהבה
    • מוציאים ומניחים על נייר סופג
    • טובלים את הקנאלים במי הסוכר ומעבירים לצלחת הגשה
    • לפני ההגשה, ניתן לפזר מעט פיסטוקים קלויים מעל
    • המלצת השף : לפני הטיגון, ניתן למלא את הקאנל בריבה מכל טעם.


    0 תגובות