פיצטות ירקות וגבינת עיזים בטעם כמהין – מתכון לשבועות באדיבות משק צוריאל

    עפר גדנקן 2 Comment on פיצטות ירקות וגבינת עיזים בטעם כמהין – מתכון לשבועות באדיבות משק צוריאל

    במקום רוטב עגבניות מורחים את הבצק בגבינת עיזים ומעליה פרוסות דקות של ירקות: זוקיני, בצל, פלפל או סלק.

    20:34
    28.03.24
    אבי מימרן No Comments on אבי מימרן במונולוג כאוב: "מדינה קומוניסטית או מדינת היהודים"

    התכניות האחרונות

    ארכיון תוכניות

    פוסטים אחרונים

    תגיות

    חומרים (20-25 פיצטות)

    לבצק

    • חצי קילו קמח
    • 1 כף שמרים יבשים
    • 1 כף סוכר
    • 300 מ״ל מים
    • 2 כפות שמן זית
    • 1 כף מלח

    לטופינג

    • 1 גבינת עיזים למריחה משק צוריאל
    • ירקות פרוסים–פלפלים, זוקיני, בצל, סלק, אספרגוס או פרחי ברוקולי
    • מה עז פרוסה משק צוריאל

    אופן ההכנה

    1. מכינים את הבצק: מערבלים את הקמח עם שמרים, סוכר ומים, במיקסר עם וו לישה, כשמתחיל להתגבש בצק מוסיפים שמן זית ומלח ולשים עוד 8 דקות, עד שמתקבל בצק רך ודביק למדי. מכסים ומתפיחים שעה לפחות
    2. מחממים תנור ל-220 מעלות
    3. מחלקים לכדורים בגודל משמש ומרדדים כל אחד מהם לפיצטה
    4. מורחים עליהם גבינת עיזים, מסדרים פרוסות ירק ואופים 12-15 דקות עד להזהבה


    2 תגובות

    מיין תגובות
    1. 2

      לא הבנתי, אנחנו קהל צמחוני??