מתכון: לחמניות יוגורט בטעם שום

    עפר גדנקן No Comments on מתכון: לחמניות יוגורט בטעם שום

    לחמניות יוגורט זהובות ועגלגלות שהולכות מצוין עם ממרחים, ונהדרות גם בפני עצמן – מתכון באדיבות מולר
    שף ברק חי חורש והמחלקה הקולינרית של מולר.

    14:20
    28.03.24
    הפוך על הפוך No Comments on הרב בן לולו במונולוג נוקב: "אין להם סיעתא דשמיא"

    התכניות האחרונות

    ארכיון תוכניות

    פוסטים אחרונים

    תגיות

    זמן עבודה: 15 דק'

    זמן הכנה: שעה ורבע

    כמות מנות: 20 יחידות

    רמת קושי: בינונית

     

    רכיבים:

    500 גרם קמח לבן מנופה

    2 גביעי יוגורט מולר נטורל 2.8% (כל גביע 150 גרם)

    100 גרם חמאה צהובה מולר בטעם שום

    כף גדושה שמרים יבשים

    כף מלח

    כף סוכר

    1/2 כוס חלב

    מרכיבים להשלמה:

    ביצה טרופה

    2 כפות שומשום לבן

     

    אופן ההכנה:

    1. מכניסים את כל המרכיבים לקערת מיקסר עם וו לישה
    2. לשים למשך כשמונה דקות עד לקבלת בצק רך וחלק
    3. מכסים ומתפיחים למשך כשעה
    4. מוציאים את הבצק למשטח עבודה משומן ויוצרים כ- 20 עיגולים קטנים
    5. מסדרים את עיגולי הבצק בתבנית אפיה, מורחים מעל ביצה ומפזרים מעט שומשום
    6. אופים בתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 180 מעלות צלזיוס למשך כ-15 דקות או עד אשר הלחמניות מזהיבות.

    בתיאבון!



    0 תגובות