זמן עבודה: 15 דק'
זמן הכנה: שעה ורבע
כמות מנות: 20 יחידות
רמת קושי: בינונית
רכיבים:
500 גרם קמח לבן מנופה
2 גביעי יוגורט מולר נטורל 2.8% (כל גביע 150 גרם)
100 גרם חמאה צהובה מולר בטעם שום
כף גדושה שמרים יבשים
כף מלח
כף סוכר
1/2 כוס חלב
מרכיבים להשלמה:
ביצה טרופה
2 כפות שומשום לבן
אופן ההכנה:
- מכניסים את כל המרכיבים לקערת מיקסר עם וו לישה
- לשים למשך כשמונה דקות עד לקבלת בצק רך וחלק
- מכסים ומתפיחים למשך כשעה
- מוציאים את הבצק למשטח עבודה משומן ויוצרים כ- 20 עיגולים קטנים
- מסדרים את עיגולי הבצק בתבנית אפיה, מורחים מעל ביצה ומפזרים מעט שומשום
- אופים בתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 180 מעלות צלזיוס למשך כ-15 דקות או עד אשר הלחמניות מזהיבות.
בתיאבון!