שווארמת דג | דרגת הכנה – קלה
מרכיבים:
1 רול וויט פיש 'אושן גורמה'
2 בצל
כפית פפריקה מתוקה
כפית פפריקה חריפה
כפית כורכום
כפית חוויאג
כפית אבקת בצל
מלח פלפל
הוראות הכנה:
מפשירים את הרול וויט פיש 'אושן גורמה' ללילה במקרר
מערבבים את כל התבלינים יחד
מצפים את הדג בחצי מכמות של התערובת התבלינים עם 3 כפות שמן
אופים מכוסה בתנור שחומם מראש ל 200 מעלות 40 דקות ומקררים
חותכים בצל לחצאי טבעות ומטגנים עד הזהבה
חותכים את הדג לרצועת דקות ומקפיצים ביחד עם הבצל ותערובת התבלינים שנשארה
להגשה: ממלאים טורטיות בכמות ובגודל הרצוי | ניתן לשלב עם טחינה, חומוס, חריף לפי הטעם | לצד חמוצים וסלט חי
המתכונים באדיבות 'אושן גורמה' | השפית רבקי דייטש (רובין)