- רדיו קול חי - -

מיוחד לתשעת הימים: כדורי דג בעטיפת קדאיף 

כדורי דג בעטיפת קדאיף  | דרגת הכנה – קלה

1 רול וויט פיש 'אושן גורמה'

300 גר קדאיף
1/4 כוס שמן

צרור כוסברה
5 שיני שום
מיץ מחצי לימון
1/2 כוס שמן זית
מלח פלפל

 

הוראות הכנה:

מפשירים את הרול וויט פיש אושן גורמה ללילה במקרר.

טוחנים יחד כוסברה, שום, לימון, שמן זית ומתבלים במלח פלפל.
מערבבים את הקדאיף עם השמן.

חותכים את הדג לקוביות בגודל הרצוי ומערבבים עם הכוסברה הטחונה
מצפים את הדג בשערות קדאיף ומניחים בתבניות מאפינס.

אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ 20 דק עד הזהבה.

המתכונים באדיבות 'אושן גורמה' | השפית רבקי דייטש (רובין)