כרעיים עוף בעשבי תיבול ולימון \\ ניסי גולדרייך
חיה ספיר No Comments on כרעיים עוף בעשבי תיבול ולימון \\ ניסי גולדרייךזה לא עוד מתכון לעוף, זה מתכון מיוחד לעוף בתנור בריח ארומטי של עשבי תיבול ובחמיצות הדרית של לימון עם חריפות קטנה של צ'ילי ומתיקות עדינה של סילאן בהגשה חגיגית שמשנה את ההגדרה של עוף בתנור. ניסי גולדריין עם מתכון מיוחד לכבוד שבת קודש
התכניות האחרונות
- מאי 2024
- אפריל 2024
- מרץ 2024
- פברואר 2024
- ינואר 2024
- דצמבר 2023
- נובמבר 2023
- אוקטובר 2023
- ספטמבר 2023
- אוגוסט 2023
- יולי 2023
- יוני 2023
- מאי 2023
- אפריל 2023
- מרץ 2023
- פברואר 2023
- ינואר 2023
- דצמבר 2022
- נובמבר 2022
- אוקטובר 2022
- ספטמבר 2022
- אוגוסט 2022
- יולי 2022
- יוני 2022
- מאי 2022
- אפריל 2022
- מרץ 2022
- פברואר 2022
- ינואר 2022
- דצמבר 2021
- נובמבר 2021
- אוקטובר 2021
- ספטמבר 2021
- אוגוסט 2021
- יולי 2021
- יוני 2021
- מאי 2021
- אפריל 2021
- מרץ 2021
- פברואר 2021
- ינואר 2021
- דצמבר 2020
- נובמבר 2020
- אוקטובר 2020
- ספטמבר 2020
- אוגוסט 2020
- יולי 2020
- יוני 2020
- מאי 2020
- אפריל 2020
- מרץ 2020
- פברואר 2020
- ינואר 2020
- דצמבר 2019
- נובמבר 2019
- אוקטובר 2019
- ספטמבר 2019
- אוגוסט 2019
- יולי 2019
- יוני 2019
- מאי 2019
- אפריל 2019
- מרץ 2019
- פברואר 2019
- ינואר 2019
- דצמבר 2018
- נובמבר 2018
- אוקטובר 2018
- ספטמבר 2018
- אוגוסט 2018
- יולי 2018
- יוני 2018
- מאי 2018
- אפריל 2018
- מרץ 2018
- פברואר 2018
- ינואר 2018
- דצמבר 2017
- נובמבר 2017
- אוקטובר 2017
- ספטמבר 2017
- אוגוסט 2017
- יולי 2017
- יוני 2017
- מאי 2017
- אפריל 2017
- מרץ 2017
- פברואר 2017
- ינואר 2017
- דצמבר 2016
- נובמבר 2016
- אוקטובר 2016
- ספטמבר 2016
- אוגוסט 2016
- יולי 2016
- יוני 2016
- מאי 2016
- אפריל 2016
- מרץ 2016
- פברואר 2016
- ינואר 2016
- דצמבר 2015
- נובמבר 2015
- אוקטובר 2015
- ספטמבר 2015
- אוגוסט 2015
- יולי 2015
- יוני 2015
- מאי 2015
- אפריל 2015
- מרץ 2015
- פברואר 2015
- ינואר 2015
- דצמבר 2014
- נובמבר 2014
- אוקטובר 2014
- ספטמבר 2014
- אוגוסט 2014
- יולי 2014
- יוני 2014
- מאי 2014
- אפריל 2014
- מרץ 2014
- פברואר 2014
- ינואר 2014
- דצמבר 2013
- נובמבר 2013
- אוקטובר 2013
- ספטמבר 2013
- אוגוסט 2013
- יולי 2013
- יוני 2013
- מאי 2013
- אפריל 2013
- מרץ 2013
- פברואר 2013
- ינואר 2013
- דצמבר 2012
- נובמבר 2012
- אוקטובר 2012
- ספטמבר 2012
- אוגוסט 2012
- יולי 2012
- יוני 2012
- מאי 2012
- אפריל 2012
- מרץ 2012
- פברואר 2012
- ינואר 2012
- דצמבר 2011
- נובמבר 2011
- אוקטובר 2011
- ספטמבר 2011
- ינואר 2011
ארכיון תוכניות
פוסטים אחרונים
- קורע לב: ארבעה לוחמים נפלו בצפון הרצועה, אחרים נפצעו
- המונים במסע הלויית מרן האדמו"ר מביאלה זצוק"ל • שידור חי
- למה עם ישראל נקראים 'קדושים' \\ הרב מיכאל לסרי
- נצחו אראלים את המצוקים: כ"ק מרן האדמו"ר מביאלא זצ"ל
- יחי המעשה הקטן \\ הרב נהוראי אלביליה
תגיות
מרכיבים:
4 כרעיים של עוף
3 גבעולי טימין מומלץ טרי
1 גבעול רוזמרין מומלץ טרי
4 פלפל בייבי חצוי
1 לימון קטן פרוס דק
1 לימון סחוט
קצת צ'ילי גרוס
קצת סילאן
שמן זית איכותי
2 כפות חומץ בלסמי
3 כפות שמן שומשום יפני
מלח גס
פלפל שחור גרוס
כוס מים רותחים
הכנה:
1 בתבנית מרופדת נייר אפיה מניחים את העוף ומשמנים אותו בשמן זית בנדיבות יחד עם הבלסמי ומעסים היטב ומתבלים במלח גס ופלפל גרוס
2 מוסיפים את הפלפלים וסוחטים לימון ומזלפים סילאן ואת השמן שומשום
3 מניחים את פרוסות הלימון יפה על העוף ואת הטימין והרוזמרין (אפשר לפזר יבש אם אין טרי)
4 מתבלים שוב במלח גס ופלפל גרוס ושמן זית ומוסיפים את המים הרותחים ומכסים בנייר אפייה ונייר אלומיניום מהודק
5 מכניסים לתנור בחום 200 מעלות טורבו ואופים שעה ומורידים את הכיסוי ומכניסים שוב לתנור לגריל חצי שעה
מגישים חם!
לכבוד שבת קודש!
מלא את פרטיך
האימייל לא יוצג באתר.