- רדיו קול חי - -

טרימיסו פרווה \\ ניסי גולדרייך

לבסיס:

עוגיות לוטוס או בסקוטים
כפית קפה מומסת בכוס מים פושרים

שכבת שוקולד:

250 גרם שוקולד
250 גרם קצפת צמחית

שכבת וניל:

גביע קצפת צמחית
2 כפות פודינג וניל
2 כפות מיץ מלימון

קקאו לפיזור

הכנה:

1 שמים בצלוחית את הקפה עם המים ומערבבים וטובלים את העוגיות ומניחים בכוס קינוח אפשר לשים 2 עוגיות בכל כוס

2 בבן מרי ממיסים את השוקולד ומערבבים עם גביע שמנת צמחית ומעבירים לשקית זילוף ומזלפים על העוגיות

3 מקציפים את השמנת צמחית עם הפודינג לקצף יציב ומוסיפים 2 כפות מיץ לימון ומערבבים בעדינות ומעבירים לשקית זילוף ומזלפים מעל השוקולד

4 מנפים קקאו ושומרים בקירור