מאפה פילו עם דג בורי וירקות \\ ניסי גולדרייך
חיה ספיר No Comments on מאפה פילו עם דג בורי וירקות \\ ניסי גולדרייךלכבוד שבת מתכון מיוחד לדג בורי במאפה פריך עם צנוברים וזיתים מלוחים בשילוב של מרקמים וטעמים מיוחדים במראה חגיגי לכבוד שבת קודש
התכניות האחרונות
- מאי 2024
- אפריל 2024
- מרץ 2024
- פברואר 2024
- ינואר 2024
- דצמבר 2023
- נובמבר 2023
- אוקטובר 2023
- ספטמבר 2023
- אוגוסט 2023
- יולי 2023
- יוני 2023
- מאי 2023
- אפריל 2023
- מרץ 2023
- פברואר 2023
- ינואר 2023
- דצמבר 2022
- נובמבר 2022
- אוקטובר 2022
- ספטמבר 2022
- אוגוסט 2022
- יולי 2022
- יוני 2022
- מאי 2022
- אפריל 2022
- מרץ 2022
- פברואר 2022
- ינואר 2022
- דצמבר 2021
- נובמבר 2021
- אוקטובר 2021
- ספטמבר 2021
- אוגוסט 2021
- יולי 2021
- יוני 2021
- מאי 2021
- אפריל 2021
- מרץ 2021
- פברואר 2021
- ינואר 2021
- דצמבר 2020
- נובמבר 2020
- אוקטובר 2020
- ספטמבר 2020
- אוגוסט 2020
- יולי 2020
- יוני 2020
- מאי 2020
- אפריל 2020
- מרץ 2020
- פברואר 2020
- ינואר 2020
- דצמבר 2019
- נובמבר 2019
- אוקטובר 2019
- ספטמבר 2019
- אוגוסט 2019
- יולי 2019
- יוני 2019
- מאי 2019
- אפריל 2019
- מרץ 2019
- פברואר 2019
- ינואר 2019
- דצמבר 2018
- נובמבר 2018
- אוקטובר 2018
- ספטמבר 2018
- אוגוסט 2018
- יולי 2018
- יוני 2018
- מאי 2018
- אפריל 2018
- מרץ 2018
- פברואר 2018
- ינואר 2018
- דצמבר 2017
- נובמבר 2017
- אוקטובר 2017
- ספטמבר 2017
- אוגוסט 2017
- יולי 2017
- יוני 2017
- מאי 2017
- אפריל 2017
- מרץ 2017
- פברואר 2017
- ינואר 2017
- דצמבר 2016
- נובמבר 2016
- אוקטובר 2016
- ספטמבר 2016
- אוגוסט 2016
- יולי 2016
- יוני 2016
- מאי 2016
- אפריל 2016
- מרץ 2016
- פברואר 2016
- ינואר 2016
- דצמבר 2015
- נובמבר 2015
- אוקטובר 2015
- ספטמבר 2015
- אוגוסט 2015
- יולי 2015
- יוני 2015
- מאי 2015
- אפריל 2015
- מרץ 2015
- פברואר 2015
- ינואר 2015
- דצמבר 2014
- נובמבר 2014
- אוקטובר 2014
- ספטמבר 2014
- אוגוסט 2014
- יולי 2014
- יוני 2014
- מאי 2014
- אפריל 2014
- מרץ 2014
- פברואר 2014
- ינואר 2014
- דצמבר 2013
- נובמבר 2013
- אוקטובר 2013
- ספטמבר 2013
- אוגוסט 2013
- יולי 2013
- יוני 2013
- מאי 2013
- אפריל 2013
- מרץ 2013
- פברואר 2013
- ינואר 2013
- דצמבר 2012
- נובמבר 2012
- אוקטובר 2012
- ספטמבר 2012
- אוגוסט 2012
- יולי 2012
- יוני 2012
- מאי 2012
- אפריל 2012
- מרץ 2012
- פברואר 2012
- ינואר 2012
- דצמבר 2011
- נובמבר 2011
- אוקטובר 2011
- ספטמבר 2011
- ינואר 2011
ארכיון תוכניות
פוסטים אחרונים
- נתניהו בפיקוד הצפון: "יש לנו תכניות מפתיעות"
- מסר מפרשת בהר; דווקא כשאנחנו כה רחוקים מההר
- מיכל לאה בת נחמה: בת 4 מירושלים שליבה קרס
- הראיס של מירון: "התיירות במירון ירדה לאפס"
- נתניהו מכחיש שהוזהר מפני חמאס: "ההערכות היו הפוכות"
תגיות
מרכיבים:
תבנית שקעים למאפינס
8 עלים של בצק פילו
למילוי:
2 פילה של בורי (או כל דג שאתם אוהבים) ללא עור חתוך לקוביות
2 כפות שמן שומשום יפני טהור
2 כפות רוטב סויה
2 כפות שמן זית
חצי לימון סחוט
1 פלפל חריף חתוך לטבעות דקות
20 זיתי קלמטה
חופן צנוברים קלויים
צרור בזיליקום קצוץ
2 כפות פטרוזיליה קצוצה
עירית או בצל ירוק קצוץ לטבעות
רבע כפית מלח
חצי כפית פלפל שחור גרוס
הכנה:
1 מערבבים בקערה את הדג עם שאר מרכיבי המילוי ומתבלים ומערבבים היטב
2 מחממים תנור ל180 מעלות
3 לוקחים 4 עלים של פילו כשהם אחד על השני ומחלקים ל6 ריבועים שווים
4 מברישים כל עלה במעט שמן זית ומניחים שוב אחד על השני
5 מסדרים בתבנית שקעים את העלים והמדקים לדפנות כמה שאפשר וממלאים כ 2 כפות מהמילוי
6 מכניסים לתנור במסילה אחת לפני האחרונה ואופים 15 דקות ומוציאים
להגשה בשבת כדי לא לאבד את הקריספיות של המאפה יש לחמם על פלטה ללא כיסוי
מלא את פרטיך
האימייל לא יוצג באתר.