בצלים ממולאים בגבינות

    אסתי חדד Comments Off on בצלים ממולאים בגבינות
    12:46
    19.04.24
    אבי יעקב No Comments on הלכה למעשה: מרן הגאב"ד הגר"מ גרוס בדרשת שבת הגדול | צפו

    התכניות האחרונות

    ארכיון תוכניות

    פוסטים אחרונים

    תגיות

    מתכון חצי הגמר למשימת "הכנסת אורחים".

    מאת: לאה יודלביץ'

    מצרכים:
    7 בצלים
    למלית:
    2 גבינה 5%
    1 קוטג
    חצי כוס קמח
    2 ביצים
    כפית מלח
    כף אבקת בצל (לא אבקת מרק)
    לרוטב:
    1 שמנת מתוקה
    קורט מלח
    כוס חלב
    כפית מלח
    גבינה צהובה מגוררת

    הוראות הכנה:
    חותכים את ראש הבצל ומטגנים קלות לקבלת גוון זהוב.
    מוציאים מהטיגון, מכניסים לסיר מים ומבשלים כרבע שעה עד לריכוך.
    מוציאים את הפנים כך שישאר כשלושה ארבעה גלדים, מלאות את הבצלים במלית הגבינות.
    מכניסים לתבנית, מערבבים את הרוטב, מוסיפים מעל הבצלים את הגבינה הצהובה המגוררת ואופים עד שהגבינה נמסה.



    0 תגובות