עסיסי: מירי זורגר עם המתכונים לעוגת גבינה מושלמת
מירי זורגר No Comments on עסיסי: מירי זורגר עם המתכונים לעוגת גבינה מושלמתהתכניות האחרונות
- מאי 2024
- אפריל 2024
- מרץ 2024
- פברואר 2024
- ינואר 2024
- דצמבר 2023
- נובמבר 2023
- אוקטובר 2023
- ספטמבר 2023
- אוגוסט 2023
- יולי 2023
- יוני 2023
- מאי 2023
- אפריל 2023
- מרץ 2023
- פברואר 2023
- ינואר 2023
- דצמבר 2022
- נובמבר 2022
- אוקטובר 2022
- ספטמבר 2022
- אוגוסט 2022
- יולי 2022
- יוני 2022
- מאי 2022
- אפריל 2022
- מרץ 2022
- פברואר 2022
- ינואר 2022
- דצמבר 2021
- נובמבר 2021
- אוקטובר 2021
- ספטמבר 2021
- אוגוסט 2021
- יולי 2021
- יוני 2021
- מאי 2021
- אפריל 2021
- מרץ 2021
- פברואר 2021
- ינואר 2021
- דצמבר 2020
- נובמבר 2020
- אוקטובר 2020
- ספטמבר 2020
- אוגוסט 2020
- יולי 2020
- יוני 2020
- מאי 2020
- אפריל 2020
- מרץ 2020
- פברואר 2020
- ינואר 2020
- דצמבר 2019
- נובמבר 2019
- אוקטובר 2019
- ספטמבר 2019
- אוגוסט 2019
- יולי 2019
- יוני 2019
- מאי 2019
- אפריל 2019
- מרץ 2019
- פברואר 2019
- ינואר 2019
- דצמבר 2018
- נובמבר 2018
- אוקטובר 2018
- ספטמבר 2018
- אוגוסט 2018
- יולי 2018
- יוני 2018
- מאי 2018
- אפריל 2018
- מרץ 2018
- פברואר 2018
- ינואר 2018
- דצמבר 2017
- נובמבר 2017
- אוקטובר 2017
- ספטמבר 2017
- אוגוסט 2017
- יולי 2017
- יוני 2017
- מאי 2017
- אפריל 2017
- מרץ 2017
- פברואר 2017
- ינואר 2017
- דצמבר 2016
- נובמבר 2016
- אוקטובר 2016
- ספטמבר 2016
- אוגוסט 2016
- יולי 2016
- יוני 2016
- מאי 2016
- אפריל 2016
- מרץ 2016
- פברואר 2016
- ינואר 2016
- דצמבר 2015
- נובמבר 2015
- אוקטובר 2015
- ספטמבר 2015
- אוגוסט 2015
- יולי 2015
- יוני 2015
- מאי 2015
- אפריל 2015
- מרץ 2015
- פברואר 2015
- ינואר 2015
- דצמבר 2014
- נובמבר 2014
- אוקטובר 2014
- ספטמבר 2014
- אוגוסט 2014
- יולי 2014
- יוני 2014
- מאי 2014
- אפריל 2014
- מרץ 2014
- פברואר 2014
- ינואר 2014
- דצמבר 2013
- נובמבר 2013
- אוקטובר 2013
- ספטמבר 2013
- אוגוסט 2013
- יולי 2013
- יוני 2013
- מאי 2013
- אפריל 2013
- מרץ 2013
- פברואר 2013
- ינואר 2013
- דצמבר 2012
- נובמבר 2012
- אוקטובר 2012
- ספטמבר 2012
- אוגוסט 2012
- יולי 2012
- יוני 2012
- מאי 2012
- אפריל 2012
- מרץ 2012
- פברואר 2012
- ינואר 2012
- דצמבר 2011
- נובמבר 2011
- אוקטובר 2011
- ספטמבר 2011
- ינואר 2011
ארכיון תוכניות
פוסטים אחרונים
- הרב השיב בנחרצות כנגד ארגון 'כושרות': "לא לסמוך עליהם בכלום"
- פרשת בחוקותי: בטחון ושלווה רק בארץ ישראל
- מי מבקש מחרדים שיתפללו עליו
- "בכל מקום ש'צהר' נכנסו דרדרו את מצב הכשרות"
- הרב אברהם יוסף במתקפה חריפה על אהרון ברק: "איש רע מעללים"
תגיות
עוגות גבינה אישיות
מצרכים
2 כוסות עוגיות שוקולד טחונות
50 גר' חמאה מומסת
לשכבת הגבינה
250 גר גבינת ריקוטה
250 גר' גבינת שמנת
1 כוס סוכר
1 ביצה
גרודת תפוז
1 אינסטנט וניל
לציפוי
2 כפות סוכר
2 כפיות גרודת תפוז
אופן ההכנה
לערבב את הפירורים עם החמאה
לרפד תבנית שקעים עד שליש מהגובה
את מצרכי שכבת הגבינה לערבב היטב ולצקת מעל שכבת העוגיות
לאפות בתנור שחומם מראש ל 160 מעלות ולאפות עד להשחמה
לצנן וחלץ
לפני ההגשה לערבב סוכר עם גרודת תפוז ולפזר מעל.
עוגת גבינה סנדוויץ
מצרכים
לבצק
2 1/2 כוסות קמח
200 גר' חמאה
2 חלמונים
3 כפות סוכר
2 סוכר וניל
30 גר' שמרים
אופן ההכנה
להכין בצק מהמצרכים הנ"ל למלא בגבינה או תפוחים
עוגת גבינה אפויה
מצרכים
לבצק
300 גר' קמח
200 גר' חמאה
100 גר' א סוכר
1 ביצה
למלית
750 גר' גבינה
1 1/2 כוסות א סוכר
1 שמנת מתוקה
2 אינסטנט וניל
3 ביצים
לציפוי
1 שמנת חמוצה
1/2 כוס א סוכר
אופן ההכנה
מכינים בצק מהמצרכים הנ"ל
שמים את כל המצרכים במעבד מזון מלבד הביצה ומעבדים למסת פירורים מוסיפים את הביצה ומעבדים עד לקבלת בצק
עוטפים בנילון נצמד ומניחים לחצי שעה במקרר
מרדדים לעלה דק ומרפדים תבנית בקוטר 20 ס"מ
דוקרים במזלג ואופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות עד להשחמה
הכנת המלית
מקציפים בקערת המקסר קלות את השמנת מתוקה
מוסיפים את שאר המצרכים ומעבדים לקרם חלק
מעבירים את מלית הגבינה אל התבנית עם הבצק האפוי
אופים 10 ד' בחום גבוהה 180 מעלום ןלאחר מכן מנמיכים את החום ל 160 מלות ואופים שעה נוספת
מצננים
מכינים ציפוי
מערבבים את השמנת עם הא סוכר ומצפים
מלא את פרטיך
האימייל לא יוצג באתר.