הירקן • נתחוני עוף באפונה וסלרי

    מירי זורגר No Comments on הירקן • נתחוני עוף באפונה וסלרי
    10:23
    13.05.24
    קובי פינקלר No Comments on כטב"מים שחדרו מלבנון התפוצצו במרחב בית הלל | מתעדכן

    התכניות האחרונות

    ארכיון תוכניות

    פוסטים אחרונים

    תגיות

    מירי זורגר במחלקת הירקות עם מתכון לנתחוני עוף באפונה וסלרי. יאמי כמה שזה טעים

    מצרכים

    500 גר' חזה עוף חתוך לחתיכות בגודל 3 על 3
    1 כפית מלח
    5-6 מקלות סלרי קצוץ דק
    1 כוס סלרי שורש קצוץ דק
    500 גר' אפונה קפואה
    מלח פלפל שחור גרוס טרי
    1 כוס ציר עוף
    1/3כוס רוטב סויה.

    אופן ההכנה

    ראשית חולטים את נתחי העוף
    לאחר שהעוף החליף את צבעו ללבן יש לסנן מהנוזלים .
    במחבת ווק יש לטגן קלות את 2 סוגי הסלרי עד להשחמה.
    להוסיף את האפונה ולטגן עוד עמה ד'
    להוסיף את נתחי העוף לתבל ולהוסיף 1/2 כוס מים
    להביא לרתיחה לכסות ולבשל כשעה
    להגיש עם פירה תפוחי אדמה

    בתיאבון



    0 תגובות