ארוחת הצהריים: קציצות ברוטב פיקנטי
יפה בן ברוך No Comments on ארוחת הצהריים: קציצות ברוטב פיקנטיהתכניות האחרונות
- מאי 2024
- אפריל 2024
- מרץ 2024
- פברואר 2024
- ינואר 2024
- דצמבר 2023
- נובמבר 2023
- אוקטובר 2023
- ספטמבר 2023
- אוגוסט 2023
- יולי 2023
- יוני 2023
- מאי 2023
- אפריל 2023
- מרץ 2023
- פברואר 2023
- ינואר 2023
- דצמבר 2022
- נובמבר 2022
- אוקטובר 2022
- ספטמבר 2022
- אוגוסט 2022
- יולי 2022
- יוני 2022
- מאי 2022
- אפריל 2022
- מרץ 2022
- פברואר 2022
- ינואר 2022
- דצמבר 2021
- נובמבר 2021
- אוקטובר 2021
- ספטמבר 2021
- אוגוסט 2021
- יולי 2021
- יוני 2021
- מאי 2021
- אפריל 2021
- מרץ 2021
- פברואר 2021
- ינואר 2021
- דצמבר 2020
- נובמבר 2020
- אוקטובר 2020
- ספטמבר 2020
- אוגוסט 2020
- יולי 2020
- יוני 2020
- מאי 2020
- אפריל 2020
- מרץ 2020
- פברואר 2020
- ינואר 2020
- דצמבר 2019
- נובמבר 2019
- אוקטובר 2019
- ספטמבר 2019
- אוגוסט 2019
- יולי 2019
- יוני 2019
- מאי 2019
- אפריל 2019
- מרץ 2019
- פברואר 2019
- ינואר 2019
- דצמבר 2018
- נובמבר 2018
- אוקטובר 2018
- ספטמבר 2018
- אוגוסט 2018
- יולי 2018
- יוני 2018
- מאי 2018
- אפריל 2018
- מרץ 2018
- פברואר 2018
- ינואר 2018
- דצמבר 2017
- נובמבר 2017
- אוקטובר 2017
- ספטמבר 2017
- אוגוסט 2017
- יולי 2017
- יוני 2017
- מאי 2017
- אפריל 2017
- מרץ 2017
- פברואר 2017
- ינואר 2017
- דצמבר 2016
- נובמבר 2016
- אוקטובר 2016
- ספטמבר 2016
- אוגוסט 2016
- יולי 2016
- יוני 2016
- מאי 2016
- אפריל 2016
- מרץ 2016
- פברואר 2016
- ינואר 2016
- דצמבר 2015
- נובמבר 2015
- אוקטובר 2015
- ספטמבר 2015
- אוגוסט 2015
- יולי 2015
- יוני 2015
- מאי 2015
- אפריל 2015
- מרץ 2015
- פברואר 2015
- ינואר 2015
- דצמבר 2014
- נובמבר 2014
- אוקטובר 2014
- ספטמבר 2014
- אוגוסט 2014
- יולי 2014
- יוני 2014
- מאי 2014
- אפריל 2014
- מרץ 2014
- פברואר 2014
- ינואר 2014
- דצמבר 2013
- נובמבר 2013
- אוקטובר 2013
- ספטמבר 2013
- אוגוסט 2013
- יולי 2013
- יוני 2013
- מאי 2013
- אפריל 2013
- מרץ 2013
- פברואר 2013
- ינואר 2013
- דצמבר 2012
- נובמבר 2012
- אוקטובר 2012
- ספטמבר 2012
- אוגוסט 2012
- יולי 2012
- יוני 2012
- מאי 2012
- אפריל 2012
- מרץ 2012
- פברואר 2012
- ינואר 2012
- דצמבר 2011
- נובמבר 2011
- אוקטובר 2011
- ספטמבר 2011
- ינואר 2011
ארכיון תוכניות
פוסטים אחרונים
- מיארה: "פעלתם בחוסר סמכות"; קרעי הגיב: לא חשובה ולא קובעת
- שמחה מושלמת ואנרגטית עם XL משקה האנרגיה האהוב
- הרהב והקונספציה: כך נשמע נתניהו לפני שנה בדיוק • צפו
- פפסי זירו במראה חדש מרענן ותוסס
- רווח של 1.3 מיליארד שקל למזרחי טפחות, יחלק דיווידנד של 500 מיליון שקל
תגיות
מתחשק לכם לפלפל קצת את ארוחת הצהריים? קבלו את המתכון שידאג לכם למנה פשוטה, מזינה וטעימה במיוחד.
המרכיבים:
1/4 כוס שמן
2 שיני שום כתושות
1/2 כפית כמון
1/2 כפית אבקת מרק עוף
1 כפית כורכום
1 כף פפריקה מתוקה
1 כפית פלפל שחור גרוס
1 אריזה קציצות של “עוף טוב” / קציצות קלאסיות מהודו משובח
6-5 פלפלים אדומים חריפים טריים (זהירות עם החריף. הפעילו שיקול דעת בעניין הכמות)
7 גבעולי כוסברה קצוצים.
אופן ההכנה
מחממים את השמן בסיר, מוסיפים את השום ומטגנים כמה שניות, בלי שיישרף.
מוסיפים 2/3 כוס מים ואת הכמון, אבקת המרק, הכורכום, הפפריקה והפלפל השחור ומביאים לרתיחה.
מוסיפים את הקציצות (אין צורך להפשיר אותן מראש),עוד 2/3 כוס מים ואת הפלפלים השלמים. מביאים שוב לרתיחה, מנמיכים את האש, מכסים את הסיר ומבשלים 25 דקות. מוסיפים את הכוסברה הקצוצה, מערבבים ומגישים.
מלא את פרטיך
האימייל לא יוצג באתר.