עופו על זה • פרגית עם עשבי תיבול
מירי זורגר No Comments on עופו על זה • פרגית עם עשבי תיבולפרגית היא מסוג הדברים שתמיד מחזירה אהבה כל מה שצריך זה לדעת את הכללים ולהכין אותה מכל הלב כל השאר יקרה מעצמו • טעימממ
התכניות האחרונות
- מאי 2024
- אפריל 2024
- מרץ 2024
- פברואר 2024
- ינואר 2024
- דצמבר 2023
- נובמבר 2023
- אוקטובר 2023
- ספטמבר 2023
- אוגוסט 2023
- יולי 2023
- יוני 2023
- מאי 2023
- אפריל 2023
- מרץ 2023
- פברואר 2023
- ינואר 2023
- דצמבר 2022
- נובמבר 2022
- אוקטובר 2022
- ספטמבר 2022
- אוגוסט 2022
- יולי 2022
- יוני 2022
- מאי 2022
- אפריל 2022
- מרץ 2022
- פברואר 2022
- ינואר 2022
- דצמבר 2021
- נובמבר 2021
- אוקטובר 2021
- ספטמבר 2021
- אוגוסט 2021
- יולי 2021
- יוני 2021
- מאי 2021
- אפריל 2021
- מרץ 2021
- פברואר 2021
- ינואר 2021
- דצמבר 2020
- נובמבר 2020
- אוקטובר 2020
- ספטמבר 2020
- אוגוסט 2020
- יולי 2020
- יוני 2020
- מאי 2020
- אפריל 2020
- מרץ 2020
- פברואר 2020
- ינואר 2020
- דצמבר 2019
- נובמבר 2019
- אוקטובר 2019
- ספטמבר 2019
- אוגוסט 2019
- יולי 2019
- יוני 2019
- מאי 2019
- אפריל 2019
- מרץ 2019
- פברואר 2019
- ינואר 2019
- דצמבר 2018
- נובמבר 2018
- אוקטובר 2018
- ספטמבר 2018
- אוגוסט 2018
- יולי 2018
- יוני 2018
- מאי 2018
- אפריל 2018
- מרץ 2018
- פברואר 2018
- ינואר 2018
- דצמבר 2017
- נובמבר 2017
- אוקטובר 2017
- ספטמבר 2017
- אוגוסט 2017
- יולי 2017
- יוני 2017
- מאי 2017
- אפריל 2017
- מרץ 2017
- פברואר 2017
- ינואר 2017
- דצמבר 2016
- נובמבר 2016
- אוקטובר 2016
- ספטמבר 2016
- אוגוסט 2016
- יולי 2016
- יוני 2016
- מאי 2016
- אפריל 2016
- מרץ 2016
- פברואר 2016
- ינואר 2016
- דצמבר 2015
- נובמבר 2015
- אוקטובר 2015
- ספטמבר 2015
- אוגוסט 2015
- יולי 2015
- יוני 2015
- מאי 2015
- אפריל 2015
- מרץ 2015
- פברואר 2015
- ינואר 2015
- דצמבר 2014
- נובמבר 2014
- אוקטובר 2014
- ספטמבר 2014
- אוגוסט 2014
- יולי 2014
- יוני 2014
- מאי 2014
- אפריל 2014
- מרץ 2014
- פברואר 2014
- ינואר 2014
- דצמבר 2013
- נובמבר 2013
- אוקטובר 2013
- ספטמבר 2013
- אוגוסט 2013
- יולי 2013
- יוני 2013
- מאי 2013
- אפריל 2013
- מרץ 2013
- פברואר 2013
- ינואר 2013
- דצמבר 2012
- נובמבר 2012
- אוקטובר 2012
- ספטמבר 2012
- אוגוסט 2012
- יולי 2012
- יוני 2012
- מאי 2012
- אפריל 2012
- מרץ 2012
- פברואר 2012
- ינואר 2012
- דצמבר 2011
- נובמבר 2011
- אוקטובר 2011
- ספטמבר 2011
- ינואר 2011
ארכיון תוכניות
פוסטים אחרונים
- קמיסר: "ביטבוקסינג? אל תתענגו על וואקלי; זאת לא המטרה"
- "ערים מועטות שניתן לצעוד בהן עם כיפה ללא אבטחה"
- גבורה יהודית בשואה: "העונש על צום כיפור: שבועות של כאבי תופת"
- שלושה לוחמים נפלו באירוע הקשה במעבר כרם שלום
- אזהרה למשקיעים בבסדנו: רשות ניירות ערך בהודעה חריגה
תגיות
אם אתם חושבים שהמטבח האסייתי הוא רק סושי, תחשבו שוב 😉
פרגית מתובלת בסגנון אסיאתי
המרכיבים:
500 גרם פרגיות
3 שיני שום
3 כפות שמן זית
3 כפות קטשופ
לימון
כף חומץ בן יין
פפריקה מתוקה
מלח, פלפל
רוטב שום
2 שיני שום כתושות
2 כפות מיונז ביתי
2 כפות מיץ לימון
לסלט העשבים:
חצי צרור פטרוזיליה מופרד לעלים
חצי צרור נענע מופרד לעלים
שן שום פרוסה דק
שמן זית ומיץ מ-1/2 לימון
2 עגבניות
אופן ההכנה:
-מכינים את המרינדה: בבלנדר מניחים את השום, מיץ הלימון, הקטשופ, החומץ ויתר התבלינים.
-מעבדים למחית חלקה.
-חותכים את הפרגיות לקוביות בינוניות ומעברבבים אותן בקערה עם המרינדה לפחות לשעה.
-מכינים את רוטב השום: כותשים את השום למחית חלקה ומערבבים עם המיונז, מתבלים במיץ לימון ומלח ושומרים עד השימוש.
-מוציאים את הפרגיות מהמרינדה וצולים אותן על הגריל או במחבת פסים כ-4 דקות מכל צד עד שהן מוכנות.
-מכינים את סלט העשבים: מערבבים את העשבים והשום ומתבלים במיץ לימון, שמן זית ומעט מלח.
מרכיבים את המנה: בלאפה לבנונית מופרדת לשני יריעות עגולות, מניחים שכבה דקה מרוטב השום, מניחים מספר פרגיות, מעט מסלט העשבים ופרוסות עגבניה דקיקות, מגלגלים לאפה צפופה ואוכלים מיד
מלא את פרטיך
האימייל לא יוצג באתר.