"במטבח של מירי" בסדרת מתכוני "פינגר פוד" | צפו
חיה ספיר 2 Comment on "במטבח של מירי" בסדרת מתכוני "פינגר פוד" | צפובמסגרת התוכנית החדשה "במטבח של מירי" השפית והקונדיטורית מירי זורגר בסדרת מתכונים מיוחדת בסגנון "פינגר פוד" – נשנושי אוכל קלילים וטעימים במיוחד | צפו במתכונים ובתהליך הכנת "אצבעות תפוחים, מאפינס קוטג' ומיני פשטידות ברוקולי | יאאמי
התכניות האחרונות
- מאי 2024
- אפריל 2024
- מרץ 2024
- פברואר 2024
- ינואר 2024
- דצמבר 2023
- נובמבר 2023
- אוקטובר 2023
- ספטמבר 2023
- אוגוסט 2023
- יולי 2023
- יוני 2023
- מאי 2023
- אפריל 2023
- מרץ 2023
- פברואר 2023
- ינואר 2023
- דצמבר 2022
- נובמבר 2022
- אוקטובר 2022
- ספטמבר 2022
- אוגוסט 2022
- יולי 2022
- יוני 2022
- מאי 2022
- אפריל 2022
- מרץ 2022
- פברואר 2022
- ינואר 2022
- דצמבר 2021
- נובמבר 2021
- אוקטובר 2021
- ספטמבר 2021
- אוגוסט 2021
- יולי 2021
- יוני 2021
- מאי 2021
- אפריל 2021
- מרץ 2021
- פברואר 2021
- ינואר 2021
- דצמבר 2020
- נובמבר 2020
- אוקטובר 2020
- ספטמבר 2020
- אוגוסט 2020
- יולי 2020
- יוני 2020
- מאי 2020
- אפריל 2020
- מרץ 2020
- פברואר 2020
- ינואר 2020
- דצמבר 2019
- נובמבר 2019
- אוקטובר 2019
- ספטמבר 2019
- אוגוסט 2019
- יולי 2019
- יוני 2019
- מאי 2019
- אפריל 2019
- מרץ 2019
- פברואר 2019
- ינואר 2019
- דצמבר 2018
- נובמבר 2018
- אוקטובר 2018
- ספטמבר 2018
- אוגוסט 2018
- יולי 2018
- יוני 2018
- מאי 2018
- אפריל 2018
- מרץ 2018
- פברואר 2018
- ינואר 2018
- דצמבר 2017
- נובמבר 2017
- אוקטובר 2017
- ספטמבר 2017
- אוגוסט 2017
- יולי 2017
- יוני 2017
- מאי 2017
- אפריל 2017
- מרץ 2017
- פברואר 2017
- ינואר 2017
- דצמבר 2016
- נובמבר 2016
- אוקטובר 2016
- ספטמבר 2016
- אוגוסט 2016
- יולי 2016
- יוני 2016
- מאי 2016
- אפריל 2016
- מרץ 2016
- פברואר 2016
- ינואר 2016
- דצמבר 2015
- נובמבר 2015
- אוקטובר 2015
- ספטמבר 2015
- אוגוסט 2015
- יולי 2015
- יוני 2015
- מאי 2015
- אפריל 2015
- מרץ 2015
- פברואר 2015
- ינואר 2015
- דצמבר 2014
- נובמבר 2014
- אוקטובר 2014
- ספטמבר 2014
- אוגוסט 2014
- יולי 2014
- יוני 2014
- מאי 2014
- אפריל 2014
- מרץ 2014
- פברואר 2014
- ינואר 2014
- דצמבר 2013
- נובמבר 2013
- אוקטובר 2013
- ספטמבר 2013
- אוגוסט 2013
- יולי 2013
- יוני 2013
- מאי 2013
- אפריל 2013
- מרץ 2013
- פברואר 2013
- ינואר 2013
- דצמבר 2012
- נובמבר 2012
- אוקטובר 2012
- ספטמבר 2012
- אוגוסט 2012
- יולי 2012
- יוני 2012
- מאי 2012
- אפריל 2012
- מרץ 2012
- פברואר 2012
- ינואר 2012
- דצמבר 2011
- נובמבר 2011
- אוקטובר 2011
- ספטמבר 2011
- ינואר 2011
ארכיון תוכניות
פוסטים אחרונים
- אבי אילסון בראיון פתוח: "לא מוותר על שיחה אישית עם החתן"
- טובים השניים: הנשק הסודי שהודו מכרה לישראל
- פרסום ראשון: זה מספר האנשים שיוכלו לעלות למירון בל"ג בעומר
- 60,000 שקל לדירה מול ההדלקה של רבי מיילך: המתווך שהשתגע
- אזעקות בצפון; התקיפות בג'באליה לא פוסקות | מתעדכן
תגיות
צילום ועריכת וידאו: הני זורגר
אצבעות תפוחים
מצרכים
למלית התפוחים
10 תפוחים קלופים וחתוכים לקוביות
1/2 כוס סוכר חום
מעט וניל או מעט קינמון
2 כוסות פקאן קצוץ
לבצק
4 כוסות קמח
1 כוס מים רותחים
3/4 כוס שמן
1 כפית מלח
1 כפית סוכר
לציפוי
ביצה מקושקשת
אבקת סוכר
אופן ההכנה
הכנת המלית
חממי שמן במחבת העבירי את התפוחים וטגני עד להשחמה קלה
הוסיפי את הסוכר וטגני תוך כדי עירבוב
המשיכי לטגן עד שהנוזלים מתאדים להסיר מהאש ולהוסיף וניל ואגוזים ולקרר
להכין בצק ולחלק ל 2 לרדד למלא ולגלגל ולרולדות
להניח בתבנית מרופדת בנייר אפיה ולסמן מנות
להבריש בביצה ולפזר אבקת סוכר
לאפות בתנור שחומם מראש ל 180 עד להשחמה
מיני פשטידות ברוקולי ובטטה
מצרכים
3 בצלים קצוצים
500 גר' ברוקולי קפוא
2 בטטות מגורדות
1 חב עירית קצוצה
1 כפית מלח
1/2 פלפל שחור גרוס טרי
מעט אגוז מוסקט
1 מיכל קוטז
150 גר' גבינה צהובה מגוררת
7 ביצים
1 1/2 כוסות קמח
לציפוי
שומשומים בצבעים
אופן ההכנה
מטגנים בצלים עד להשחמה
קוצצים את הברוקולי ומוסיפים למחבת
מטגנים עד שהשחימו כ 15 ד' מוסיפים את העירית הקצוצה והבטטה המגוררת
מתבלים טועמים ומתקנים תיבול
מסירים מהאש
מוסיפים קמח ומערבבים
מוסיפים את הביצים הגבינה הצהובה והקוטז ומערבבים למסה אחידה
מעבירים לתבנית שקעים מסיליקון מפזרים שומשומים בצבעים
אופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות עד להשחמה
אופים בתבניות אישיות בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות
כ 40 ד' או עד להשחמה
מאפינס קוטג'
מצרכים
400 גר' קמח תופח
1 כפית מלח
2 גביעי קוטג'
4 ביצים
1 כוס חלב
100 גר' חמאה מומסת
1 כוס גבינה צהובה מגוררת
1 כוס זיתים מגולענים
לקישוט 100 גר' גרעיני חמנייה או שומשומים בצבעים
אופן ההכנה
בקערה ערבבי את המצרכים היבשים
מוסיפים את המצרכים הרטובים ומערבבים קלות ליצירת מסה אחידה מוסיפים את הזיתים והגבינה וערבבים קלות
מעבירים את המסה לתבנית סיליקון שקעים ומעל מפזרים גרעיני חמניה
אופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות עד להשחמה
חשוב: לא לערבב יותר מדי…
תוכנית מדהימה
וואו נראה מתכונים טעימים
תודה