מתכון: קציצות דגים פריכות וממכרות

חיה ספיר 1 Comment on מתכון: קציצות דגים פריכות וממכרות

אם חיפשתם לגוון את תפריט הארוחות של תשעת הימים, המתכון הזה הוא בדיוק בשבילכם. קציצות דגים פריכות וממכרות, בהכנה קלה ומהירה. בתיאבון!

צילום: שושי סירקיס
21:55
27.04.24
קובי פינקלר No Comments on מכה קשה לטרור: צה"ל חיסל מחבל בכיר בלבנון

התכניות האחרונות

ארכיון תוכניות

פוסטים אחרונים

תגיות

קציצות דגים פריכות וממכרות (כ-20 יחידות) | דרגת הכנה – קלה

1 רול וויט פיש 'אושן גורמה'
½ בצל קצוץ
3 שיני שום קצוצות
½ צרור פטרוזליה קצוצה
½ חבילה בצל ירוק קצוץ
1 גזר מגורד
5 כפות פירורי לחם
כפית ראס אל חנות (לבחירה)
½ כפית פלפל אנגלי טחון
מעט כורכום
½ כפית סומק (לבחירה)
½ כפית כמון
מלח
פלפל

לציפוי:
קמח, ביצה, חרדל, פירורי לחם מוזהבים
מטבל להגשה:
½ כוס מיונז, 3 כפות רוטב צ'ילי חריף

הוראות הכנה:
מפשירים את הויט פיש ללילה במקרר
במעבד מזון טוחנים את הרול וויט פיש 'אושן גורמה' למרקם חלק
מערבבים את הדג, בצל, שום, גזר, פירורי לחם, פטרוזליה, בצל ירוק, ותבלינים
ולשים יחד כ-3 דקות
יוצרים קציצות בגודל הרצוי

לציפוי:
מערבבים את הביצה עם כפית חרדל
מצפים את הקציצות בקמח, ביצה ופירורי לחם
מטגנים את הקציצות בשמן רדוד מכל צד כ-2 דקות עד להזהבה
להגשה: מערבבים את המיונז עם הרוטב צ'ילי
ומגישים מיד

ניתן לותר על שלב הציפוי ולטגן מיד
ניתן לאפות את הקציצות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות
להבריש את הנייר אפיה עם שמן, ולאפות כ- 25 דקות
ניתן להכין כמות גדולה של קציצות עד לשלב הטיגון או האפיה ולהקפיא את הכמות הרצויה, כך שנשאר רק לטגן או לאפות

המתכונים באדיבות 'אושן גורמה' | השפית רבקי דייטש (רובין)



1 תגובות

מיין תגובות
  1. 1

    צמחו לי כבר סנפירים וזנב .. מה נסגר עם הדגים?